Έκλεισε θύρα ο Ατρόμητος, χωρίς φιλάθλους ο Παναθηναϊκός!

Έκλεισε θύρα ο Ατρόμητος, χωρίς φιλάθλους ο Παναθηναϊκός!

Έκλεισε θύρα ο Ατρόμητος, χωρίς φιλάθλους ο Παναθηναϊκός!

Τα επεισόδια έφεραν αλλαγές στο Περιστέρι, κλειστή η Θύρα 1 μετά από απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου, χωρίς οπαδούς του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η διοίκηση του Ατρομήτου, όμως η είδηση.... κρυβόταν αλλού! Το «αστέρι» μετά τα επεισόδια με την ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι κλείνει μέχρι το πέρας της σεζόν την Θύρα 1, αυτή δηλαδή που φιλοξενούσε τους οπαδούς των αντιπάλων του Ατρομήτου. Αυτό, φυσικά, έχει άμεσο αντίκτυπο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δε θα έχει κόσμο στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.  

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόφαση της να παραμείνει κλειστή η Θύρα 1 του γηπέδου  Περιστερίου μέχρι την ολοκλήρωση των εντός έδρας υποχρεώσεων της ομάδας μας για την περίοδο 2015-16.

Η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (19.30) θα γίνει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ (ΤΡΙΤΗ): Από το εκδοτήριο της Θύρας 4 από τις 15.00 μέχρι τις 2 0.00

ΑΥΡΙΟ (ΤΕΤΑΡΤΗ):  Από τα εκδοτήρια στις Θύρες 4 και 7 από τις 10.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ  ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Ο κάτοχος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ δικαιούται μέχρι και (2) εισιτήρια, προσκομίζοντας τον αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και τον αριθμό ΑΚΜΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας φίλαθλοι της ομάδας μας παρακαλείσθε να προσέλθετε έγκαιρα για την αγορά εισιτηρίου!

Best of internet