Νέβιλ: «Θέλω απελπισμένα να γυρίσει η κατάσταση»

Νέβιλ: «Θέλω απελπισμένα να γυρίσει η κατάσταση»

Κώστας Ζάλιαρης
Νέβιλ: «Θέλω απελπισμένα να γυρίσει η κατάσταση»

bet365

Ακούει τις φωνές των οπαδών, δέχεται την κριτική, όμως δεν τα παρατάει ο Γκάρι Νέβιλ και κάνει λόγο για... απελπισμένη, πλέον, επιθυμία να κάνει κάτι πολύ καλύτερο για τη Βαλένθια.

Ο κόουτς των «νυχτερίδων» που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν και το πρόσφατο 7-0 από τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου προκάλεσε την ύψιστη ντροπή για εκείνον, αντιλαμβάνεται πως δεν έχει και πολλά λόγια να πει πλέον στους δημοσιογράφους.

Σε νέα τοποθέτησή του, ωστόσο, προσπάθησε να δείξει ότι το πείσμα υπάρχει και με αυτό θέλει να σταματήσει τον... κατήφορο.

«Δεν έχω σκεφτεί να φύγω. Να ξέρετε ότι θέλω... απελπισμένα να γυρίσουμε την κατάσταση και ν' αρχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες που αξίζουμε. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό άθλημα και υπάρχει πιθανότητα να παίζεις ματς και να μην αξίζεις τίποτα σε αυτά, όμως εμείς τον τελευταίο καιρό είμαστε καλύτεροι και θα έπρεπε να έχουμε πάρει πόντους. Θέλω σαν τρελός να γυρίσω αυτή την αρνητική κατάσταση.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχω βαρεθεί κι εγώ τον εαυτό μου με τόσες δηλώσεις και τόσες συνεντεύξεις Τύπου. Αυτό που θέλω είναι να έρχονται σύντομα τα ματς για να προσπαθούμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας γιατί αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαμηλή...» ήταν τα λόγια του Γκάρι Νέβιλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα