Αναστόπουλος: «Μάζευαν τους παίκτες του Άρη από τα μπαρ σηκωτούς παλιά»

Αναστόπουλος: «Μάζευαν τους παίκτες του Άρη από τα μπαρ σηκωτούς παλιά»

Αναστόπουλος: «Μάζευαν τους παίκτες του Άρη από τα μπαρ σηκωτούς παλιά»

Τις πολλές αναβολές στο πρωτάθλημα, σχολίασε ο Αναστόπουλος, που αναφέρθηκε στο υλικό του Άρη, την άνοδο και τις καταστάσεις που «πλήγωσαν» τον σύλλογο στο παρελθόν. 

Έτοιμος για την άνοδο είναι ο Άρης, με τον Νίκο Αναστόπουλο να εξηγεί τις διαφορές που έχει η σημερινή κατάσταση στον σύλλογο με άλλες εποχές, όταν «μάζευαν τους παίκτες από τα μπαρ σηκωτούς», όπως αναφέρει. Παράλληλα, σχολιάζει και τις διακοπές που δημιουργούν πρόβλημα στην κατάσταση των ομάδων, τονίζοντας πως οι «κίτρινοι» θα δίνουν φιλικά για να μη μείνουν πίσω.  

«Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τη διακοπή. Δίνουμε φιλικά παιχνίδια, γιατί άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας. Πάμε και για Τρίτη αναβολή. Εμείς θα πάμε σαν να έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν δε γίνει θα κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα ετοιμαζόμαστε σαν να έχουμε επίσημο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο... αλενατόρε στον Arena fm 89,4 και πρόσθεσε.

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δυνατότητες να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας. Στην αρχή θέλαμε να κάνουμε προετοιμασία και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Άλλη προπόνηση γίνεται τώρα. Μόνο με διαφορετική προπόνηση κάθε μέρα δεν κουράζεις ψυχολογικά και δίνεις κίνητρο στο παίκτη».

Για τις συνθήκες που επικρατούν στον Άρη, είπε πως: «Μπορεί η κατηγορία να μην είναι επαγγελματική, αλλά όλα τα άλλα είναι επαγγελματικά. Λειτουργούμε σαν ομάδα Σούπερ Λίγκ».

Σχετικά με τις μεταγραφές: «Για τις μεταγραφές, καινούργιο γλυκό με παλιά συνταγή δε γίνεται. Τα πολλά λόγια έχουν κουράσει. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Όταν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει. Αυτούς που έφεραν την ομάδα πρώτη στη βαθμολογία δεν μπορώ να τους αδικήσω».

Όσο για την πειθαρχία στην ομάδα: «Άρης και νύχτα δεν πάνε μαζί. Τα προηγούμενα χρόνια τους μάζευαν σηκωτούς από τα μπαρ! Τώρα υπάρχει ωράριο. Ο στόχος της ανόδου πρέπει να υλοποιηθεί με κάθε τρόπο».

 

Best of internet