Παναιτωλικός: Τα πεσίματα φέρνουν αποτέλεσμα!

Παναιτωλικός: Τα πεσίματα φέρνουν αποτέλεσμα!

Παναιτωλικός: Τα πεσίματα φέρνουν αποτέλεσμα!

Για... περίεργες πρακτικές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή στάσης του Αρετόπουλου στην επανάληψη του αγώνα με τον Πανιώνιο, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο Παναιτωλικός!

Οι Αγρινιώτες είναι... πυρ και μανία με την διαιτησία του Αρετόπουλου και τονίζουν πως στο ημίχρονο οι άνθρωποι των γηπεδούχων την... έπεσαν στον διαιτητή της συνάντησης (κάτι που τόνισε κι αμέσως μετά το ματς ο Γιάννης Ματζουράκης). Μάλιστα στέκονται στα σφυρίγματα του 2ου ημιχρόνου και κυρίως στην αποβολή του Ρουσκουσέδα, που άλλαξε την εικόνα του αγώνα, αλλά και στο επιθετικό φάουλ στον Μαρκόφσκι που δεν καταλογίστηκε πριν το 1-0!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγρινιώτικου συλλόγου αναφέρει:

«Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του «πεσίματος» χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία «σφυρίζοντας αδιάφορα» αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του «νόμους», ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα.

«Νόμοι» που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε;».

Best of internet