Μπρίτο: «Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπρίτο: «Μόνο νίκη με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μπρίτο δίνει σύνθημα νίκης με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο, ενώ... ανησυχεί για τη σύνταξή του στην Ελλάδα.

Ο Μπρίτο μίλησε για τις τελευταίες καλές εμφανίσεις του Ατρόμητου, το ματς με τον Παναθηναϊκό και την περίπτωση επιστροφής του στη Βραζιλία. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στην αποχώρηση του Ναπολεόνι.

Η συνέντευξή του στο «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

Για το φορμάρισμα της ομάδας: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και όντως δεν είναι καλή η χρονιά, αλλά πρέπει να φύγουμε από αυτή τη θέση γιατί δεν αξίζει στον Ατρόμητο. Παίξαμε καλύτερα με την ΑΕΚ απ’ όσο στα προηγούμενα παιχνίδια και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για το ότι ο Ατρόμητος παίζει καλύτερα με δυνατούς αντιπάλους: «Οι ομάδες που είναι μεγάλες δίνουν χώρους και σε 1-2 ευκαιρίες μπορείς να σκοράρεις. Όταν παίζεις όμως με ομάδα που είναι κλεισμένη πίσω, δεν μπορείς το ίδιο εύκολα να βάλεις γκολ. Παίζουμε καλύτερα με μεγάλες ομάδες γιατί έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα που μπορούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους».

Για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν: «Χάσαμε πέντε παιχνίδια συνεχόμενα, κάτι που δεν το είχαμε κάνει σε τρία χρόνια. Υπήρχε πίεση μετά, ανησυχούσαμε που ήμασταν χαμηλά. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάμε μπροστά και παιχνίδι με παιχνίδι να πάμε καλύτερα».

Για την αποχώρηση του Ναπολεόνι: «Ακούσαμε πολλά για τον Ναπολεόνι. Δεν έφυγε μια, δεν έφυγε δυο, αλλά είναι επαγγελματίας και παρόλο που τον έχασε η ομάδα, είναι για το καλό του. Έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του».

Για το τι έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του Δέλλα: «Έχει τη δική του φιλοσοφία, μας λέει ότι ανεξάρτητα από το αν χάσουμε ή κερδίσουμε, πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Θέλει να έχουμε ηρεμία, να έχουμε κίνηση και να δίνει ο καθένας το 100%».

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε στον Ατρόμητο: «Είχαμε πολλούς καλούς προπονητές. Ο Ατρόμητος έφτιαξε αρκετές καλές ομάδες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πηγαίνεις δέκα χρόνια καλά. Τον Δώνη τον θυμούνται όλοι γιατί η ομάδα έπαιζε καλή μπάλα, αλλά πολύ καλός ήταν και ο Παράσχος».

Για τον ποιος από τους δυο χαμένους τελικούς Κυπέλλου τον στενοχώρησε περισσότερο: «Με την ΑΕΚ στενοχωρήθηκα περισσότερο. Όχι μόνο για τα επεισόδια, αλλά και για τον τρόπο που χάσαμε. Το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, στο τέλος οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, όλα αυτά δεν ήταν καλά. Και την επόμενη χρονιά όμως ήταν άσχημα που χάσαμε με το γκολ του Φουστέρ».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Το 0-0 δεν είναι τίποτα, είναι το χειρότερο αποτέλεσμα. Αν φας ένα γκολ, δυσκολεύει πολύ. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ήμασταν καλοί, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και στο τέλος χάσαμε και το ματς. Γι’ αυτό θέλουμε μόνο τη νίκη αύριο, να πάμε μόνο για να κερδίσουμε».

Για τον λόγο που έμεινε τόσα χρόνια στην Ελλάδα: «Μπορεί να φύγει κανείς από ‘δω; Είναι Φλεβάρης και δες τον καιρό! είχα πολλές προτάσεις να φύγω στο παρελθόν, αλλά ήμουν καλά στην ομάδα. Προτιμούσα να μείνω εδώ. Στην Ελλάδα με έφερε ο πρόεδρος, ο κ. Παπαδόπουλος που ήταν παλιά στην Καλαμάτα».

Για το αν θα γυρίσει στη χώρα του: «Θα πάρουμε σύνταξη εδώ ή θα μας την κόψουν (γέλια); Έχω σκοπό να γυρίσω κάποια στιγμή στη Βραζιλία, αλλά έχω την οικογένειά μου και τους φίλους μου και θα δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα