Πογιέτ: «Να αδειάσετε το μαυλό σας για το ντέρμπι»

Πογιέτ: «Να αδειάσετε το μαυλό σας για το ντέρμπι»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Να αδειάσετε το μαυλό σας για το ντέρμπι»

bet365

Η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα μέσα στο 2106 στο Περιστέρι, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να ζητά από τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα να «αδειάσουν» το μυαλό τους, προκειμένου να επικεντρωθούν στο ντέρμπι.

Ηρεμία και πνευματική αποφόρτιση, προκειμένου να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, ζήτησε από τους παίκτες του ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

«Κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχαμε έναν καλό και επιτυχημένο μήνα και αυτό δεν σβήνει από ένα κακό παιχνίδι», τόνισε στους «κιτρινόμαυρους» ο Ουρουγουανός στα αποδυτήρια.

«Να ξεκουραστείτε, να αδειάσετε το μυαλό σας για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ντέρμπι», πρόσθεσε κλείνοντας την ομιλία του.

Παράλληλα, ο Πογιέτ φαίνεται πως είχε εντοπίσει το που θα κριθεί η αναμέτρηση στο Περιστέρι από νωρίς, εφιστώντας την προσοχή των παικτών του στην ανάπαυλα: «Δεν έχουμε καλή ανάπτυξη, δεν κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ξέρετε πως έτσι όπως πάει το παιχνίδι, θα κριθεί στο γκολ και πρέπει να είμαστε εμείς που θα το πετύχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα