Ηλιάδης: «Θα είναι κρίμα να πέσει ο Πανθρακικός»

Νίκος Μαρούδας
Ηλιάδης: «Θα είναι κρίμα να πέσει ο Πανθρακικός»

bet365

Ο άνθρωπος που έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα της Κομοτηνής κόντρα στον Λεβαδειακό, Στέλιος Ηλιάδης, μιλάει στο gazzetta.gr για την μάχη που δίνει η ομάδα του για παραμονή στην κατηγορία.

Σε δύσκολη θέση συνεχίζει να βρίσκεται ο Πανθρακικός, ο οποίος το Σάββατο έφυγε με τον βαθμό από την Λιβαδειά, αγωνιζόμενος μάλιστα και με 10 παίκτες. Ο Στέλιος Ηλιάδης όμως, με το γκολ που σημείωσε προς το τέλος της αναμέτρησης, έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του, ο οποίος όμως δεν είναι ικανός να της δώσει μεγάλη ανάσα.

Αυτό λέει και ο ίδιος στο gazzetta.gr, τονίζοντας όμως πως με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης ο Πανθρακικός πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Ο Ηλιάδης, αναλύει πως έχουν τα πράγματα για την ομάδα του από εδώ και πέρα, αν προλαβαίνει την παραμονή και τι πρέπει να κάνει για να τα καταφέρει. Μας μιλάει για την αποχώρηση Ελευθερόπουλου και την έκπληξη όλων στην ομάδα με αυτή την επιλογή, αλλά και για τους... τελικούς που έρχονται για τον Πανθρακικό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Πήρατε έναν βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά σας αφήνει ευχαριστημένους με δεδομένη την δύσκολη θέση που βρίσκεστε;
«Εμείς πλέον δεν αρκούμαστε σε βαθμό ή σε μια καλή εμφάνιση όπως πριν. Παίζουμε καλά, αλλά δεν έχει ουσία αν δεν παίρνεις τους βαθμούς της νίκης, περνάει σε δεύτερη μοίρα η εμφάνιση. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό, θέλαμε τη νίκη, όμως έχοντας μείνει και με 10 ποδοσφαιριστές ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να πάρουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Για ακόμα ένα ματς εσύ λύτρωσες την ομάδα σου... Σου δίνει μεγαλύτερη χαρά αυτό;
«Όταν βοηθάς την ομάδα σου να πάρει ένα αποτέλεσμα με δικό σου γκολ, είναι ένας λόγος παραπάνω να είσαι χαρούμενος. Θα προτιμούσα να μην έχω βάλει κανένα γκολ και να έχουμε 9 βαθμούς παραπάνω. Μπαίνει πρώτα η σωτηρία της ομάδας και μετά το ατομικό κομμάτι. Είναι κρίμα να πέσει μια τόσο υγιή ομάδα».

Ο Πανθρακικός προλαβαίνει να σωθεί;
«Δεν είναι εύκολο δεδομένου του προγράμματος που έχουμε. Τα εύκολα παιχνίδια πέρασαν, έχουμε ακόμα 2 παιχνίδια στην έδρα μας με ομάδες που μπορούμε να πούμε πως είναι στα μέτρα μας. Η ομάδα έχει δείξει πω έχει μέταλλο, το έδειξε και πέρσι όταν ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Πέρσι όμως εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας, κάτι που δεν έχουμε κάνει φέτος και το έχουμε πληρώσει. Πρέπει να πάμε να πάρουμε τη νίκη με τον Πλατανιά. Δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας, πάμε για το τρίποντο».

Η τρίτη αλλαγή προπονητή που έγινε στην ομάδα σας έχει επηρεάσει;
«Οι προπονητές είναι αυτοί που πληρώνουν το μάρμαρο... Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε έτσι βέβαια. Δεν περίμενε κανένας να φύγει ο Ελευθερόπουλος και να αφήσει την ομάδα με αυτό τον τρόπο. Ήρθε ο Χατζινικολάου, ένας έμπειρος προπονητής και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους για να έρθει η σωτηρία. Θα δώσουμε και τη ψυχή μας για την ομάδα, αλλά και τους εαυτούς μας γιατί κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα».

Για την αποχώρηση του Ελευθερόπουλου τι έχεις να πεις;
«Κανένας δεν περίμενε να φύγει και να αφήσει με αυτό τον τρόπο την ομάδα. Ούτε εμείς ούτε η διοίκηση, ήταν πολύ ξαφνικό για όλους μας. Ότι προβλήματα και να είχε η ομάδα, σε όσο δύσκολη θέση και αν βρίσκεται, είναι λάθος το τάιμινγκ της αποχώρησης».

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά λοιπόν είναι τελικός για εσάς;
«Για εμάς όλα τα ματς είναι τελικοί. Και στο Καραϊσκάκη να παίξουμε, σαν τελικός θα είναι! Όπου και να παίζουμε η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Αν έχουμε μια ελπίδα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση. Να πούμε ότι πάμε να κερδίσουμε σε έδρες που αν το πούμε τώρα ότι θα πάμε για τη νίκη, θα μας πουν τρελούς».

Τι φταίει όμως και δεν έρχονται νίκες;
«Μας λείπει το εύκολο γκολ. Με τον Παναιτωλικό παίζαμε μισή ώρα με παίκτη παραπάνω δεν σκοράραμε, το ίδιο και με τον Πανιώνιο. Έχουμε βέβαια και ατυχία, όπως στα ματς με Καλλονή και Πανιώνιο που ο αντίπαλος με μία φάση σκοράρει και αλλάζει όλο το παιχνίδι».

Ο Χατζινικολάου έχει αλλάξει κάτι σε σχέσει με όσα δουλεύατε με τον Ελευθερόπουλο;
«Προσπαθεί να δουλέψει στον ψυχολογικό τομέα. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι ισάξιες με ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας, αλλά δεν έχουμε την ουσία, τους βαθμούς, Προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας γιατί όταν δεν έρχονται οι νίκες σε παιχνίδια που αξίζεις, σε παίρνει από κάτω».

Στους φιλάθλους σας που συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα τι μπορείτε να πείτε;
«Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι πως σε κάθε ματς θα τα δίνουμε όλα για να σώσουμε την ομάδα. Κανείς από εμάς δεν θα μπει σε οποιοδήποτε ματς χωρίς συγκέντρωση. Θα παλεύουμε μέχρι τέλους σε όλα τα παιχνίδια για την ομάδα και τους εαυτούς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα