Σε γκάλοπ του Eurosport για τους τοπ οπαδούς ο Ολυμπιακός!

Σε γκάλοπ του Eurosport για τους τοπ οπαδούς ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Σε γκάλοπ του Eurosport για τους τοπ οπαδούς ο Ολυμπιακός!

bet365

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συγκαταλέγονται στις επιλογές για τους κορυφαίους στην Ευρώπη στην ψηφοφορία του Eurosport, που δεν περιλαμβάνει όμως τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματά της.
Στο γκάλοπ που είναι σε εξέλιξη οι φίλαθλοι των Πειραιωτών είναι στην τρίτη θέση με 288 ψήφους. Πρώτη είναι μέχρι στιγμής η εξέδρα της Σέλτικ με 400 ψήφους και δεύτερη εκείνη της Γαλατά με 365.
Το Eurosport μέσω αυτής της ψηφοφορίας, βγάζοντας έξω τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία) αναρωτιέται το ποια ομάδα έχει την τοπ εξέδρα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Παράλληλα θα «τρέξει» διαφορετικές ψηφοφορίες για τις κορυφαίες κερκίδες και στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Στο τελευταίο σκέλος του... διαγωνισμού οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν από τις δύο ψηφοφορίες θα... αναμετρηθούν μεταξύ τους. Κατόπιν τούτου θα βγει η τελική κατάταξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα