Βαθιά «ανάσα» Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Βαθιά «ανάσα» Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Βαθιά «ανάσα» Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του ομίλου ΣΚΑΪ έγινε χορηγός στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με το ποσό να φτάνει τις 300.000 μέσα στο 2016!

Οι σχέσεις ΠΑΕ και Ερασιτέχνη είναι καλύτερες από ποτέ. Μία «γροθιά» για το καλό του Παναθηναϊκού. Όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις, κάτι που αποδεικνύει και η χορηγία του Γιάννη Αλαφούζου στην «μάνα του λόχου». Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού» μέσω του ομίλου ΣΚΑΪ και της σχετικής χορηγίας θα συνεισφέρει 300.000 μέχρι το τέλος της χρονιάς, χρήματα που αποτελούν βαθιά «ανάσα» για τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΪ, κ. Γιάννη Αλαφούζου. Έπειτα από αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αλαφούζο, αφού το συνολικό ποσό της χορηγίας, που αναμένεται να φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος, θα καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας με έναν εκ των κορυφαίων ελληνικών ομίλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις του κ. Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά για την ευημερία του Συλλόγου και εν προκειμένω με το κομμάτι των ερασιτεχνικών τμημάτων, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πλήθος οικονομικών προβλημάτων. Επιπλέον, η ενέργεια αυτή του κ. Αλαφούζου δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και πορεύεται με συνοχή και αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους επιθυμούν να τον βλάψουν χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Είμαστε Όλοι μαζί, Μια γροθιά, Μια οικογένεια.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα