Τα μέτρα τάξης του αγώνα της Τούμπας

Απόστολος Παγώνης
Τα μέτρα τάξης του αγώνα της Τούμπας

bet365

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γήπεδο της Τούμπας για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» που δεν θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θα πάρουν 25 προσκλήσεις.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει παιχνίδι την Πέμπτη (11/2) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στον επαναληπτικό του Κυπέλλου, όμως σήμερα στην ΠΑΕ ασχολήθηκαν και με την αναμέτρηση της Κυριακής (14/2) κόντρα στον Ηρακλή. Σήμερα (8/2) στο γήπεδο της Τούμπας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων, αλλά και εκπροσώπων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Δ.Ε.Α.B και της Superleague.

Αποφασίσθηκε λόγω του γεγονότος ότι στον πρώτο αγώνα του Καυτανζογλείου, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πήραν εισιτήρια, να μη δοθούν ούτε και σ' αυτό της Τούμπας. Άλλωστε ο επίσημος Ηρακλής δεν αιτήθηκε να χορηγηθούν εκδοτήριο και εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του. Εκτός από ισχυρά μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν, αποφασίσθηκε να δοθούν στους φιλοξενούμενους 25 προσκλήσεις όλες για τον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα