ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Πανιώνιο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Πανιώνιο

bet365

Στροφή στο κύπελλο και στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που άφησαν πίσω τους το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Ιγκόρ Τούντορ, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο, το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα.

Ο Κροάτης προπονητής είδε μόλις έναν ποδοσφαιριστή, από τους εννιά που είχαν τεθεί νοκ άουτ για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον Νίκο Μελίσσα, να επιστρέφει στις προπονήσεις, ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης συνέχισε θεραπεία λόγω κάκωσης στο πέλμα από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο και την Τρίτη θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα με μπάλα προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στο ματς με τον Πανιώνιο.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Στέλιο Κίτσιου. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με στομαχικές διαταραχές και προτιμήθηκε να παραμείνει σπίτι για ν’ αναρρώσει και να επανέλθει στην προπόνηση της Τρίτης, που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάριν Λέοβατς , Χάρης Χαρίσης ανέβασαν ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης και τις επόμενες μέρες θ’ αρχίσουν να ακολουθούν σταδιακά κομμάτια της προπόνησης.

Αντίθετα, οι Γλύκος , Ζάιρο , Ροντρίγκες , Κοροβέσης συνέχισαν αποθεραπεία και δεν υπολογίζονται για τα ματς με Πανιώνιο και Ηρακλή, που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο. Για όσους δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ή αγωνίστηκαν ως αλλαγή το πρόγραμμα είχε παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, ασκήσεις κατοχής και κίνησης και δίτερμα σε μικρό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα