Πάνε για...100 γκολ οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Πάνε για...100 γκολ οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Πάνε για...100 γκολ οι Νέοι του Ολυμπιακού!

bet365

Τα 100 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20 κυνηγούν μεταξύ άλλων οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Τα 100 γκολ στο Πρωτάθλημα Super League K-20 κυνηγούν μεταξύ άλλων οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 18 αήττητους αγώνες (16 νίκες, 2 ισοπαλίες) έχει σημειώσει 64 γκολ δηλαδή 3,5 γκολ ανά αγώνα. Έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου απομένουν 12 αναμετρήσεις στις οποίες εάν ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο μέσο ορο θα "σπάσει" το φράγμα των 100 γκολ!

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πετύχει 7 γκολ απέναντι στον Πλατανιά και στον Λεβαδειακό ενώ έχουν σημειώσει περισσότερα από 4 σε άλλα 9 παιχνίδια. Μεταξύ αυτών είναι το 4-1 και 0-4 με τον ΠΑΟΚ, το 0-4 με τον Παναθηναϊκό και το 4-1 με την ΑΕΚ. Έως το τέλος απομένουν 12 παιχνίδια εκ των οποίων τα 6 είναι εντός (Πανθρακικός, Ηρακλής, Καλλονή, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Βέροια) και τα άλλα 6 εκτός (Ξάνθη, ΑΕΚ, Ηρακλής, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος).

Εκτός από την επίθεση ο Ολυμπιακός έχει και την καλύτερη άμυνα (6 γκολ) στο Πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχτεί διψήφιο αριθμό γκολ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η συνεχής βελτίωση των παικτών και η χρησιμοποίηση τους στην πρώτη ομάδα. Έως σήμερα έχουν χρησιμοποιηθεί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο οι Σάλιακας, Τσιμίκας, Λάτσι, Μανθάτης ενώ και άλλοι έχουν συμπεριληφθεί σε αποστολές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα