Δεν ξέχασε κανείς τα θύματα της «Θύρας 7» (pics)

Δεν ξέχασε κανείς τα θύματα της «Θύρας 7» (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δεν ξέχασε κανείς τα θύματα της «Θύρας 7» (pics)

bet365

Από τον Φορτούνη και τον Ντουρμάζ μέχρι το Μανιάτη, τον Τζόρτζεβιτς και τον Μέγιερι. Ουδείς ξέχασε τα 21 παιδιά που πριν από 35 χρόνια έχασαν τη ζωής τους στην τραγωδία της Θύρας 7.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο κόσμος δείχνει ότι δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τα 21 παιδιά που πριν από 35 χρόνια άφησαν την ψυχή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7, στη μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού αθλητισμού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έδειξε ότι δεν τους λησμονά. Χθες, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε κι αυτός στεφάνι, ενώ ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν συγκινητικός με το πανό και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο Φάληρο.

Το gazzetta.gr πέρυσι, με ένα ξεχωριστό μίνι ντοκιμαντέρ, έκανε το λιγότερο που μπορούσε για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα.

Φέτος, πέρα από τον Ρομπέρτο κι άλλοι ποδοσφαιριστές νυν και πρώην της ομάδας έδειξαν ότι δεν ξεχνούν.

Τζόρτζεβιτς, Ιμπαγάσα, Μέγιερι, Mανιάτης, ΜΙλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Ντουρμάζ έστειλαν το δικό τους μήνυμα, όπως κι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μοιράστηκε με τον κόσμο τη δική του προσωπική στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα