ΠΑΟΚ: Υπάρχει κι ο Πανιώνιος. Όχι, μόνον, ο Τουμπακάρης…

ΠΑΟΚ: Υπάρχει κι ο Πανιώνιος. Όχι, μόνον, ο Τουμπακάρης…

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να βάλουν σε «δεύτερο πλάνο» τη διαιτησία του ντέρμπι και να κοιτάξουν από σήμερα τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Πανιώνιο. 

ΠΑΟΚ: Υπάρχει κι ο Πανιώνιος. Όχι, μόνον, ο Τουμπακάρης…

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιμένουν να θεωρούν καθοριστικές για την εξέλιξη του ντέρμπι και τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος τις αποφάσεις των Δημητρόπουλου και Τουμπακάρη, αλλά αναγνωρίζουν ότι η ομάδα έχει ένα σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη και εκεί θα πρέπει να στρέψει όλη την προσοχή της.

Στη Μικράς Ασίας ξέρουν καλά, ότι όλη η κουβέντα για τη διαιτησία επηρεάζει την ομάδα, ειδικά όταν υπάρχουν ανά τρεις ημέρες παιχνίδια, όμως όπως λένε «η ομάδα χρειάζεται θετική ενέργεια και συσπείρωση, όπως χρειάζεται και ένα κοινό που αντιλαμβάνεται την δύσκολη περίοδο και είναι διατεθειμένο με υπομονή να στηρίξει σε όλο το ματς».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό.  

Αν κάτι θέλουν να κερδίσουν στην Τούμπα είναι η χαμένη εμπιστοσύνη του κόσμου προς την ομάδα. «Μόνο έτσι θα μπορέσουμε ως ΠΑΟΚ να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο», σχολίαζαν χαρακτηριστικά θέλοντας να περάσουν ένα μήνυμα προς τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Το αν θα μπορέσουν να πείσουν τον κόσμο, που είναι αλήθεια ότι στέκεται με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στην ομάδα του, είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στη συνέχεια.

Αν και μόνο εύκολο δεν είναι να αλλάξει το κλίμα πέριξ της Τούμπας…

Best of internet