Καλλιθέα - Κέρκυρα 2-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Καλλιθέα - Κέρκυρα 2-0 (vid)

bet365

Η Καλλιθέα αποδείχθηκε πολύ δύσκολη αποστολή για την Κέρκυρα, υποχρεώνοντάς την σε ήττα (2-0) μετά από τέσσερα σερί νικηφόρα παιχνίδια. Ακόμα ένα απρόσμενο δώρο για την ΑΕΛ...

Μεγάλη νίκη για την Καλλιθέα, που επικράτησε σχετικά άνετα της Κέρκυρας με 2-0, έκανε απρόσμενο δώρο στην Λάρισα, ενώ πλησίασε τα Τρίκαλα στην τέταρτη θέση.

Μέτριο πρώτο ημίχρονο στην Καλλιθέα, με τους γηπεδούχους σαφώς καλύτερους και πιο απειλητικούς. Οι φάσεις ωστόσο ήταν λίγες, με τους Αθηναίους να έχουν τις καλύτερες... Η πρώτη στιγμή στο ματς ήταν και η καλύτερου του πρώτου ημιχρόνου και έγινε στο 22'. Ο Μπέλης από πλάγια δεξιά εντός περιοχής, έκανε το σουτ με τον Ιωάννου να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και με προβολή να παραχωρεί κόρνερ. Στη συνέχεια είχαμε τον ίδιο και τον Φράγκο που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Κουτζαβασίλη στο 33' και ένα σουτ του Ανδρεόπουλου στο ίδιο λεπτό που μπλόκαρε ο Μιχελής. Αυτή ήταν και η μόνη καλή στιγμή των Φαιάκων στο πρώτο μέρος που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες 0-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν στις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν να πετύχουν δύο τέρματα. Στο 53' λοιπόν, ο Μπέλης έπιασε ένα δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Κάπου εκεί η Κέρκυρα ανέβηκε για να ψάξει την ισοφάριση, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Καλλιθέα να βρει χώρους.

Στο 66' κέρδισε φάουλ, η άμυνα των Φαιάκων... κοιμήθηκε και ο Τζάκσον με σέντρα σουτ και χωρίς καμία πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη που αιφνηδιάστηκε. Οι Φαίακες, είχαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στο ματς, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Παμλίδη, με τον Μιχελή όμως να αποκρούει στο 72' και να μην αφήνει τον Σουάνη να μειώσει.

Από εκεί και πέρα οι Επτανήσιοι ήταν συνεχώς μπροστά χωρίς αποτέλεσμα, εν αντιθέση με την Καλλιθέα που έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα και σε μία εξ αυτών έφτασε κοντά στο 3-0, αλλά ο Κουτζαβασίλης είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Μπούζα.

Κάπως έτσι η Καλλιθέα έφτασε στην μεγάλη αυτή νίκη, με την Κέρκυρα να μένει στη δεύτερη θέση, αλλά με συγκάτοικο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό το... δώρο της Αθηναϊκής ομάδας καλείται πλέον να εκμεταλλευτεί η Λάρισα, που με νίκη στη Λαμία κλειδώνει σε μεγάλο βαθμό την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα...

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Μουκτάρης, Τσώνης, Τζάκσον, Τεγούσης, Σταύρου, Μπέλης (69’ Σταμόπουλος), Γκίνη, Ντουρμισάι (79’ Μπούζας), Φράγκος (60’ Μασένα).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Ντιόγκο, Κρητικός, Ζορμπάς (81’ Μακρίδης), Παμλίδης, Κόντος (59’ Φάμπιο), Ανδρεόπουλος (59’ Ντουαλά), Σουάνης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα