Το ξέκοψε η Γιουβέντους για Αλέγκρι

Το ξέκοψε η Γιουβέντους για Αλέγκρι

Κώστας Ζάλιαρης
Το ξέκοψε η Γιουβέντους για Αλέγκρι

bet365

Όλα τα απαραίτητα θετικά στοιχεία, ακόμα και σε ανθρώπινο επίπεδο, έχει η σχέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη διοίκηση της Γιουβέντους, με τους Ιταλούς να ξεκαθαρίζουν ότι δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης του κόουτς για την Τσέλσι.

Η «Γηραιά Κυρία» συνεχίζει ακάθεκτη φέτος και έφτασε τις 14 διαδοχικές νίκες στη Serie A μετά και το εκτός έδρας 2-0 επί της Φροζινόνε, για να περιμένει πλέον το προσεχές Σάββατο τη Νάπολι στο Τορίνο ώστε οι δυο τους να κάνουν ένα... ξεκαθάρισμα κορυφής.

Σε αυτή την κρισιμότατη καμπή της σεζόν για τη Γιουβέντους, τα σενάρια που ήθελαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει... συμφωνήσει με την Τσέλσι για ν' αναλάβει τους «μπλε» του Λονδίνου από το καλοκαίρι είναι ιστορίες στις οποίες θέλησαν να βάλουν τέλος οι άνθρωποι της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, τα λόγια του τεχνικού διευθυντή, Μπέπε Μαρότα, ήταν: «Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Μασιμιλιάνο και η συνεργασία μας διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Έρχεται πολύ δύσκολη περίοδος με συνεχόμενα και σημαντικά παιχνίδια τόσο στα εγχώριά μας, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί... Δεν έχουν σημασία τώρα τα συμβόλαια και όλα τα υπόλοιπα. Και μάλιστα, δεν έχουν σημασία όταν μια συνεργασία έχει όλα αυτά τα στοιχεία που έχει αυτή μεταξύ ημών και του Αλέγκρι. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα