Καμία σκέψη Κοντονή για διακοπή του πρωταθλήματος!

Δήμος Μπουλούκος
Καμία σκέψη Κοντονή για διακοπή του πρωταθλήματος!

bet365

Παρά τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν, το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ουδέποτε σκέφτηκε ο Σταύρος Κοντονής να διακόψει το πρωτάθλημα.

Μετά τα επεισόδια του αγώνα Ατρομήτου - ΑΕΚ στο Περιστέρι κυκλοφόρησε ένα σενάριο ότι ο Σταύρος Κοντονής σκέφτεται να διακόψει το πρωτάθλημα, ενώ θα έκανε και διάφορες συναντήσεις την Δευτέρα, για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα του.

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr , ουδέποτε ο Υφυπουργός εξέτασε το ενδεχόμενο της διακοπής, παρότι είναι προβληματισμένος από τα νέα επεισόδια που έγιναν σε γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη στιγμή των επεισοδίων, ο Σταύρος Κοντονής ήταν σε εκδήλωση των διαιτητών και δεν είχε ιδία άποψη για όσα έγιναν στο Περιστέρι άρα δεν θα μπορούσε να πάρει απόφαση για κάτι που δεν γνωρίζει άμεσα...

Οπως λένε στο περιβάλλον του Υφυπουργού, δεν θα μπορούσε να ληφθεί και μία τόσο σημαντική απόφαση, όταν ακολουθεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς θα δυναμίτιζε περισσότερο το κλίμα. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για το επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου και είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, προκειμένου να υπάρξουν νέα επεισόδια και ξαναδούμε εικόνες ντροπής σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ετσι μέσα στην εβδομάδα αναμένονται σημαντικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποκλειστικό σκοπό να μην συμβούν επεισόδια...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα