Μάχη Ευρώπης στην Πλατεία

Θοδωρής Βασίλης
Μάχη Ευρώπης στην Πλατεία

bet365

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (19.30, NS1) με στόχο να εκμεταλλευτεί την ήττα του Αστέρα Τρίπολης και να κάνει βήμα πεντάδας.

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τον Αστέρα Τρίπολης και να εδραιώσει την θέση του στην πεντάδα έχει ο Πανιώνιος ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται ισόβαθμοι με τον Αστέρα Τρίπολης με τους Αρκάδες στους 31 βαθμούς αλλά με ένα ματς λιγότερο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να είπε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά στην ομάδα υπάρχει πίστη ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση.

Βήμα... Ευρώπης θέλει να κάνει ο Πανιώνιος. Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 2.10 τη νίκη των «κυανέρυθρων».

Στα αγωνιστικά ο Ρισβάνης είναι τιμωρημένος με τον Κόρμπο να γίνεται κατά συνθήκη στόπερ και τον Τζανδάρη να παίρνει την θέση του στην μεσαία γραμμή. Επίσης, δεν αποκλείεται ο Ανσαριφάρντ να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα με τον Καραμάνο να μένει στον πάγκο ενόψει ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε διαρκή άνοδο προέρχεται από τη νίκη επί της Καλλονής και μια επιτυχία στη Νέα Σμύρνη δεν αποκλείεται να του αλλάξει τους στόχους.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Παπάζογλου, ενώ στον πάγκο θα μείνουν τα νέα αποκτήματα Κλέσιο και Μουνιός.

Πιθανές ενδεκάδες:

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπαργκάν, Ανσαριφάρντ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Μάκος, Κούσας, Κέβιν, Πάουλο, Ρουσκουσέδα, Φερέιρα, Ουάρντα, Κάπελ, Μαρκόφσκι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα