Το ξανασκέφτονται για τα εισιτήρια στη Λίβερπουλ!

Το ξανασκέφτονται για τα εισιτήρια στη Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Το ξανασκέφτονται για τα εισιτήρια στη Λίβερπουλ!

bet365

Οι οπαδοί φαίνεται ότι κέρδισαν την πρώτη «μάχη»! Η διοίκηση της Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζεις και πάλι τις τιμές των εισιτηρίων έπειτα από τις αντιδράσεις του κόσμου!

Εκατοντάδες φίλοι των «κόκκινων» αποχώρησαν στο 77ο λεπτό του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ», σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις 77 λίρες που θα κοστίζει το κάθε μεμονωμένο εισιτήριο για τα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, το ακριβότερο διαρκείας για πρώτη φορά στα χρονικά θα ξεπερνά τις 1.000 λίρες, με τους διοικούντες να βρίσκουν... δικαιολογία στα έργα και το κόσμο της ανακατασκευής του «Main Stand» που θα είναι έτοιμο με την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι «Times» αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ έχουν αποφασίσει να συζητήσουν ξανά για τις τιμές των εισιτηρίων και να εξετάσουν το ενδεχόμενο αλλαγής τους αυτή την εβδομάδα, προγραμματίζοντας συναντήσεις με τον εκτελεστικό διευθυντή, Ίαν Ερ.

«Αυτό ήταν απλά η αρχή! Δεν έχουμε σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις μας γιατί ήρθε πολύ ξαφνικά όλο αυτό με τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά δεν ήταν απλά μια κίνηση από μέρους μας. Θα έχει και συνέχεια...» δηλώνουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ από τον σύνδεσμο «Spirit of Shankly».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα