Ετοιμάζεται η έφεση για την τιμωρία του Ζέκα

Ετοιμάζεται η έφεση για την τιμωρία του Ζέκα

Ετοιμάζεται η έφεση για την τιμωρία του Ζέκα

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται ν' ασκήσει έφεση για την τιμωρία του Ζέκα, μόλις αυτή οριστικοποιηθεί. «Πάτημα» στο παράδειγμα του Μπερμπάτοφ θα βρει το «τριφύλλι». 

Ο Πορτογάλος αρχηγός των «πράσινων» αποβλήθηκε στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, το απόγευμα του Σαββάτου και ο Παναθηναϊκός υπέστη την ήττα με σκορ 1-0. 

Λόγω του αντιαθλητικού χτυπήματος, το οποίο έγραψε ο Μάνταλος και λόγω του ότι ο Ζέκα είναι αρχηγός, η τιμωρία αναμένεται να ανέλθει στις τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να τη μειώσουν έχοντας πολύ «φρέσκο» το παράδειγμα του Μπερμπάτοφ. 

Χωρίς τον Ζέκα θα παρουσιαστεί στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με στόχο την πρόκριση. Σε απόδοση 2.30 στην Sportingbet η νίκη των «πρασίνων».

Ο Βούλγαρος άσος είχε δεχθεί ποινή τριών αγωνιστικών, όμως μειώθηκε σε δύο και σε αυτό θα «πατήσει» το νομικό τμήμα του «τριφυλλιού» που περιμένει την οριστικοποίηση της τιμωρίας του Ζέκα ώστε ν' ασκήσει άμεσα την έφεση και να μην υπάρξει καθυστέρηση όπως αυτή που σημειώθηκε με τον Γιώργο Κουτρουμπή έπειτα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο 

Best of internet