Ετοιμάζεται η έφεση για την τιμωρία του Ζέκα

Ετοιμάζεται η έφεση για την τιμωρία του Ζέκα

Gazzetta team
Ετοιμάζεται η έφεση για την τιμωρία του Ζέκα

bet365

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζεται ν' ασκήσει έφεση για την τιμωρία του Ζέκα, μόλις αυτή οριστικοποιηθεί. «Πάτημα» στο παράδειγμα του Μπερμπάτοφ θα βρει το «τριφύλλι».

Ο Πορτογάλος αρχηγός των «πράσινων» αποβλήθηκε στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ξάνθη στη Λεωφόρο, το απόγευμα του Σαββάτου και ο Παναθηναϊκός υπέστη την ήττα με σκορ 1-0.

Λόγω του αντιαθλητικού χτυπήματος, το οποίο έγραψε ο Μάνταλος και λόγω του ότι ο Ζέκα είναι αρχηγός, η τιμωρία αναμένεται να ανέλθει στις τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να τη μειώσουν έχοντας πολύ «φρέσκο» το παράδειγμα του Μπερμπάτοφ.

Χωρίς τον Ζέκα θα παρουσιαστεί στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με στόχο την πρόκριση. Σε απόδοση 2.30 στην Sportingbet η νίκη των «πρασίνων».

Ο Βούλγαρος άσος είχε δεχθεί ποινή τριών αγωνιστικών, όμως μειώθηκε σε δύο και σε αυτό θα «πατήσει» το νομικό τμήμα του «τριφυλλιού» που περιμένει την οριστικοποίηση της τιμωρίας του Ζέκα ώστε ν' ασκήσει άμεσα την έφεση και να μην υπάρξει καθυστέρηση όπως αυτή που σημειώθηκε με τον Γιώργο Κουτρουμπή έπειτα από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα