Πράνιτς: «Στον τελικό θα δούμε ποιος είναι καλύτερος»

Πράνιτς: «Στον τελικό θα δούμε ποιος είναι καλύτερος»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Στον τελικό θα δούμε ποιος είναι καλύτερος»

bet365

Σίγουρος για την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού μετά το στραβοπάτημα» απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, δίνοντας σύνθημα πρόκρισης των «πρασίνων» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σπόντες για τη διαιτησία, αλλά και σύνθημα πρόκρισης του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου να αποδειχτεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα, έδωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς κατά την αποχώρηση του από τη Λεωφόρο το βράδυ του Σαββάτου (6/2), σύμφωνα με τη «Livesport».

«Θα μας κάνει καλό αυτό που έγινε γιατί θα μας πεισμώσει για το Κύπελλο. Δεν φοβάμαι για την Τετάρτη, θα παίξουμε αποφασιστικά και θα νικήσουμε», δήλωσε αρχικά στους δημοσιογράφους ο Κροάτης.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικού.

Σε ότι αφορά στον λόγο που ο Παναθηναϊκός αδικείται, ο διεθνής άσος τόνισε: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω. Μείναμε τόσους βαθμούς πίσω και πάλι συμβαίνουν τα ίδια. Πραγματικά είναι ανεξήγητα. Γι΄ αυτό θα περάσουμε στο Κύπελλο και θα τους βρούμε στον τελικό. Ένας με έναν, να δούμε ποιος είναι καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα