Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

Gazzetta team
Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

bet365

Στην αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ να τελειώσει τις φάσεις, στάθηκε ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας στις δηλώσεις του μετά την ήττα του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε λίγο τη μπάλα για να κάνουμε κάποιες φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Την Πέμπτη έχουμε ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Πιστεύω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να περάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας.

Για τα όσα σχεδίασαν στο ημίχρονο: «Είχαμε πει να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα και να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεχτήκαμε μία κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Παίξαμε μπάλα αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις».

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, θα δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Σιγά σιγά θα μάθω πως παίζει η ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρω μια χαρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα