Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

Στην αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ να τελειώσει τις φάσεις, στάθηκε ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας στις δηλώσεις του μετά την ήττα του «Δικεφάλου του Βορρά» από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε λίγο τη μπάλα για να κάνουμε κάποιες φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Την Πέμπτη έχουμε ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Πιστεύω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να περάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας. 

Για τα όσα σχεδίασαν στο ημίχρονο: «Είχαμε πει να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα και να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεχτήκαμε μία κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Παίξαμε μπάλα αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις».

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, θα δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Σιγά σιγά θα μάθω πως παίζει η ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρω μια χαρά».

Best of internet