Τούντορ: «Όταν έρθει η ώρα έχω να πω ενδιαφέροντα πράγματα...»

Δημήτρης Τομαράς
Τούντορ: «Όταν έρθει η ώρα έχω να πω ενδιαφέροντα πράγματα...»

bet365

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα ο Ιγκόρ Τούντορ. Τι είπε για Ολυμπιακό, Τζαβέλλα και τα σενάρια περί αποχώρησής του.
Ο Κροάτης τεχνικός επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το εάν μένει ευχαριστημένος με δεδομένες τις απουσίες που είχε: Καλησπέρα (στα ελληνικά). Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Τα έδωσαν όλα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό αυτό. Ήρθε η ήττα και είμαστε απογοητευμένποι από το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι κακό για τους παίκτες του.
Το ότι δεν είχε τελικές ο ΠΑΟΚ: Δεν το είδα έτσι το παιχνίδι. Στο β' μέρος είχαμε τον έλεγχο. Δεν υπήρχε ο κίνδυνος από τον Ολυμπιακό που έκανε κάποια σουτ αλλά δεν δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις. Ελέγξαμε τον αγώνα αλλά μας έλλειψαν οι μικρές και σημαντικές λεπτομέρειες. Μας έλλειψε η τελική πάσα και το καθαρό μυαλό για την επίθεση. Όμως τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα να δούμε το Κύπελλο γιατί πρέπει να πάμε στα ημιτελικά. Το πιο σπουδαίο είναι πως οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν.
Τον Τζαβέλλα και την αποβολή του: Ναι μιλάω μαζί του όλη την ώρα. Μιλάω συνέχεια με τον Τζαβέλλα. Όλοι ξέρουμε πως έχει πρόβλημα με την προσήλωση και την συγκέντρωσή του. Με τις συζητήσεις μας που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα το έχουμε βελτιώσει όλο αυτό. Με την ένταση που είχε σήμερα έχασε τον έλεγχο. Θα μιλήσουμε ξανά.
Το ότι ο ΠΑΟΚ πήγε καλά και το εάν φοβήθηκε μία πιο βαριά ήττα: Αυτό ήταν κομπλιμέντο; Διότι ο συνάδελφός σας θεωρεί πως δεν παίξαμε καλά. Αυτή είναι και η ομορφία του ποδοσφαίρου με τον καθένα να έχει την άποψή του. Δεν φοβάμαι και δεν φοβήθηκα. Είχα πιο πολύ αγωνία πως θα τους σεβόμασταν υπερβολικά. Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είχα και ημίχρονο την αγωνία και γι' αυτό μιλήσαμε με τα παιδιά. Στο β' μέρος όταν αλλάξαμε νοοτροπία τα πράγματσ ήταν καλύτερα. Όταν έχεις νέους παίκτες δεν είναι τόσο εύκολο.
Τις φήμες και τα σενάρια για το μέλλον του: Δεν θέλω να σχολιάσω για τις φήμες για μένα. Όταν υπάρξει η κατάλληλη στιγμή θα μιλήσω. Ίσως τότε η γνώμη μας να είναι πολύ ενδιαφέρουσα για εσάς. Θα έχω να πω ενδιαφέροντα πράγματα.
Τον Μπερμπάτοφ: Προσπάθησε. Ήθελε να βοηθήσει. έκανε ενδιαφέροντα πράγματα. Όμως όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα. Η απόδοσή του ήταν καλή και ήταν σε καλό δρόμο.
Τον Αθανασιάδη μαζί με τον Μπερμπάτοφ και την συνύπαρξή τους: Είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς ο Αθανασιάδης και ο Μπερμπάτοφ. Ήταν απόφασή μας να παίξουνε μαζί. Δεν ξέρω το τι πρέπει να πω περισσότερο.
Τον Χατζηισαϊα: Ναι είμαι ευχαριστημένος απο τον Χατζηισαϊα. Ξέραμε την ποιότητά του. Έχει το περιθώριο να γίνει καλύτερος. Ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν. Μπορεί να βελτιωθεί ειδικά όταν έχουμε κατοχή. Είμαι ικανοποιημένος.
Το ότι αναγνωρίζει ως καλύτερο τον Ολυμπιακό και έρχεται σε αντίθεση με τις... καταγγελίες των ανθρώπων της ομάδας του για διαιτησίες: Γιατί είναι αντίθεση; Δεν μπορούν να γίνονται όλα; Το ένα δεν μπορεί να αναιρεί αυτό. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γι' αυτό.
Τους χαμένους πόντους με μικρές ομάδες: Ναι. Συμφωνώ μαζί σας. Χάνουμε πολλούς βαθμούς με τις λεγόμενες πιο μικρές ομάδες. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ενόψει των πλέι οφ. Πιστεύω πως στα πλέι οφ θα έχουμε σημαντικό ρόλο. Είναι πάντως σημαντικό και με έχει προβληματίζει. Μας έχει προβληματίσει.
Την έλλειψη ενέργειας και ότι έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: Όχι δεν νομίζω πως είναι αυτό. Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Δεν έχει να κάνει με τα ματς. Πολλοί είναι οι παράγοντες και τα πράγματα που παίζουν ρόλο. Δεν είναι η ώρα να τα αναλύσω. Θα το κάνω αλλά όχι τώρα. Για μένα το πιο βασικό είναι η ομάδα να ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή και να τα δίνει όλα στο γήπεδο. Ευχαριστώ (στα ελληνικά).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα