Σαββίδης: «Σήμερα φάνηκαν οι αρρώστιες»

Σαββίδης: «Σήμερα φάνηκαν οι αρρώστιες»

Σαββίδης: «Σήμερα φάνηκαν οι αρρώστιες»

Επίθεση κατά της διαιτησίας και της φιλοξενίας του Ολυμπιακού από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη σε δηλώσεις του κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» μιλώντας μετά το τέλος του ντέρμπι ανέφερε φανερά εκνευρισμένος: «Σήμερα οι αρρώστιες φάνηκαν για άλλη μία φορά και κατάλαβα πως πρέπει αν ασχολούμαστε με αυτές τις αρρώστιες και πρέπει η διαιτησία σε τέτοια σοβαρά παιχνίδια να είναι πιο σοβαρή. Γενικότερα μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος και με τις δύο ομάδες, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός περισσότερο προκαλούσε διάφορα πράγματα αλλά είναι παιχνίδι, παιχνίδι των ανδρών, είναι ποδόσφαιρο».

Για το εάν έπαιξαν τον ρόλο τους οι αποχωρήσεις των Βεζυρτζή και Αγγελίδη: «Δεν έχουν καμία σχέση οι Βεζυρτζής κι Αγγελίδης με το ματς. Όταν βάζεις έναν στόχο, προχωράς σε αυτόν τον στόχο».

Για το εάν θα ενισχυθεί η ομάδα: «Αυτή η ερώτηση δεν χωράει εδώ τώρα, επειδή η διαδικασία ενίσχυσης δεν σταματάει ποτέ».

Για τη φιλοξενία: «Δεν είμαι ικανοποιημένος. Προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω. Όταν για πολλά λεπτά λένε συνθήματα κατά της αντίπαλης ομάδας. Ή αν εγώ ήμουν Τζαβέλλας, θα είχα φύγει από το γήπεδο. Δεν γίνεται να αφήνουν αυτές τις προσβολές, να υπάρχει χώρος για αυτές τις προσβολές. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι πίσω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε η επένδυσή του να πιάσει τόπο: «Οι Έλληνες».

Best of internet