Ποια εγκληματική οργάνωση; Μόνο ο Ζέκα και ο Παναθηναϊκός φταίνε!

Ποια εγκληματική οργάνωση; Μόνο ο Ζέκα και ο Παναθηναϊκός φταίνε!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ποια εγκληματική οργάνωση; Μόνο ο Ζέκα και ο Παναθηναϊκός φταίνε!

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης θυμάται την κόκκινη που είδε ο Ζέκα και τις κόκκινες που δεν είδαν σήμερα για αγκωνιές και γροθιές εκτός φάσης ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μποτία, ενώ αναφέρεται σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση και στο "φτιάξε ομάδα και μην μιλάς για την διαιτησία".

Επειδή για αυτό, που έγραψα το μεσημέρι περί εγκληματικής οργάνωσης και το γεγονός, ότι μένουν ατιμώρητες αγκωνιές και χτυπήματα παικτών του Ολυμπιακού , όπως του Μιλιβόγεβιτς και του Μανιάτη(πιο παλιά) κάποιοι ειρωνεύτηκαν και με κάλεσαν να τους δείξω βίντεο για το τι εννοώ, πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Στο 19 του αγώνα Ολυμπιακού –ΠΑΟΚ απόψε ο Μιλιβόγεβιτς έριξε μία μπουνιά και μία αγκωνιά στον Τζαβέλα , αλλά ποτέ δεν είδε κόκκινη κάρτα. Στο 58 ο Μποτία ρίχνει μία γεμάτη αγκωνιά στον Μπερμπάτοφ ποτέ δεν πήρε κόκκινη, παρά μόνο κίτρινη.

Υπάρχει και στο 20 ένα πάτημα εκτός φάσης του Ντουρμάζ στον Χατζηισαία, το οποίο δεν υπάρχει σε replay τουλάχιστον στα στιγμιότυπα. Αυτά για όσους με ειρωνεύτηκαν για αυτά που έγραψα το μεσημέρι και όσοι λένε, ότι βλέπουμε φαντάσματα όσοι μιλάμε για την εγκληματική οργάνωση. Δεν στέκομαι στον Τουμπακάρη που έχει κόψει δύο οφ-σάιντ στον ΠΑΟΚ που δεν υπήρχαν, διότι η αναφορά μου γίνεται για την κόκκινη, που δέχθηκε χθες ο Ζέκα και δεν είδαν σήμερα ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μποτία, για χειρότερα χτυπήματα από αυτά του Ζέκα.

Οσοι δεν είδατε φάτε λίγα... ψαράκι για να βλέπετε καλύτερα. Κατά τα άλλα βάλε λεφτά για να φτιάξεις ομάδα και μην μιλάς για την διαιτησία. Το παραμύθι πάει σύννεφο και το κακό είναι ότι τσιμπάνε και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού, που δεν καταλαβαίνουν, ότι όσο καλή ομάδα και να φτιάξεις αν δεν... πέσει η «εγκληματική οργάνωση» πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Και αυτά, που είδαμε σήμερα τα βλέπουμε συνέχεια χρόνια τώρα, αλλά απλά τα επεσήμανα διότι κάποιοι που ειρωνεύτηκαν το μεσημέρι …εκτέθηκαν μέσα σε λίγες ώρες…

Kαι για να μην… ταλαιπωρείστε δείτε τα χτυπήματα των Μιλιβόγεβιτς , Μποτία στο 1.19’’ και στο 3.03’’ αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα ο Κοντονής έκλεισε την 13 και... αντιμετώπισε το πρόβλημα. Είπαμε όμως. Λίγες είναι οι μέρες σας Κοντονή και Τσίπρα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.