Ποια εγκληματική οργάνωση; Μόνο ο Ζέκα και ο Παναθηναϊκός φταίνε!

Ποια εγκληματική οργάνωση; Μόνο ο Ζέκα και ο Παναθηναϊκός φταίνε!

Ποια εγκληματική οργάνωση; Μόνο ο Ζέκα και ο Παναθηναϊκός φταίνε!

O Tάσος Νικολογιάννης θυμάται την κόκκινη που είδε ο Ζέκα και τις κόκκινες που δεν είδαν σήμερα για αγκωνιές και γροθιές εκτός φάσης ο  Μιλιβόγεβιτς και ο Μποτία, ενώ αναφέρεται σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση  και στο "φτιάξε ομάδα και μην μιλάς για την διαιτησία".

Επειδή για αυτό, που έγραψα το μεσημέρι περί εγκληματικής οργάνωσης και το γεγονός, ότι μένουν ατιμώρητες αγκωνιές και χτυπήματα παικτών του Ολυμπιακού , όπως του Μιλιβόγεβιτς και του Μανιάτη(πιο παλιά) κάποιοι ειρωνεύτηκαν και με κάλεσαν να τους δείξω βίντεο για το τι εννοώ, πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Στο 19 του αγώνα Ολυμπιακού –ΠΑΟΚ απόψε ο Μιλιβόγεβιτς έριξε μία μπουνιά και μία αγκωνιά  στον Τζαβέλα , αλλά ποτέ δεν είδε κόκκινη κάρτα. Στο 58 ο Μποτία ρίχνει μία γεμάτη αγκωνιά στον Μπερμπάτοφ ποτέ δεν πήρε κόκκινη, παρά μόνο κίτρινη.

Υπάρχει και στο 20 ένα πάτημα εκτός φάσης του Ντουρμάζ στον Χατζηισαία, το οποίο δεν υπάρχει σε replay τουλάχιστον στα στιγμιότυπα. Αυτά για όσους με ειρωνεύτηκαν για αυτά που έγραψα το μεσημέρι και όσοι λένε, ότι βλέπουμε φαντάσματα όσοι μιλάμε για την εγκληματική οργάνωση. Δεν στέκομαι στον Τουμπακάρη που έχει κόψει δύο οφ-σάιντ στον ΠΑΟΚ που δεν υπήρχαν, διότι η αναφορά μου γίνεται για την κόκκινη, που δέχθηκε χθες ο Ζέκα και δεν είδαν σήμερα ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μποτία, για χειρότερα χτυπήματα από αυτά του Ζέκα.

Οσοι δεν είδατε φάτε λίγα... ψαράκι για να βλέπετε καλύτερα. Κατά τα άλλα βάλε λεφτά για να φτιάξεις ομάδα και μην μιλάς για την διαιτησία. Το παραμύθι πάει σύννεφο και το κακό είναι ότι τσιμπάνε και κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού, που δεν καταλαβαίνουν, ότι όσο καλή ομάδα και να φτιάξεις αν δεν... πέσει η «εγκληματική οργάνωση» πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Και αυτά, που είδαμε σήμερα τα βλέπουμε συνέχεια χρόνια τώρα, αλλά απλά τα επεσήμανα διότι κάποιοι που ειρωνεύτηκαν το μεσημέρι …εκτέθηκαν μέσα σε λίγες ώρες…

Kαι για να μην… ταλαιπωρείστε δείτε τα χτυπήματα των Μιλιβόγεβιτς , Μποτία στο 1.19’’ και στο 3.03’’ αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα ο Κοντονής έκλεισε την 13 και... αντιμετώπισε το πρόβλημα. Είπαμε όμως. Λίγες είναι οι μέρες σας Κοντονή και Τσίπρα…

Best of internet