ΠΑΟΚ: «Τουμπακάρης, ο λίμπερο του Ολυμπιακού»

ΠΑΟΚ: «Τουμπακάρης, ο λίμπερο του Ολυμπιακού»

ΠΑΟΚ: «Τουμπακάρης, ο λίμπερο του Ολυμπιακού»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για την διαιτησία του Δημητρόπουλου, αλλά και του βοηθού του Τουμπακάρη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.  

Στην ανάλυση του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Η επανάληψη είχε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή, να προσπαθεί να βρει διαδρόμους ανάμεσα στη διπλή ζώνη άμυνας του Ολυμπιακού, που έκανε διαχείριση του αποτελέσματος. Αυτό έκανε δύσκολη τη δημιουργία φάσεων σε ένα ματς που παιζόταν ήδη στις λεπτομέρειες.

Ο Τζαβέλλας ήταν ο πρώτος που αποβλήθηκε, αν και ο Μποτία ήταν αυτός που χτύπησε στο 59′ εν ψυχρώ τον Μπερμπάτοφ και έπρεπε να ανοίξει το χορό των αποβολών, ενώ τον ακολούθησε ο Ζντίελαρ, με τις δυο ομάδες να παίζουν 10 εναντίον 10. Ή μήπως όχι;

Ο Τουμπακάρης πήρε θέση…λίμπερο στην άμυνα του Ολυμπιακού, κόβοντας με λανθασμένες υποδείξεις δυο πολύ επικίνδυνες φάσεις, του Μακ που έφυγε μόνος του στην περιοχή του Ρομπέρτο αρχικά και τον Σκόνδρα που βγήκε στην πλάτη της άμυνας στη συνέχεια. Δεν έδωσε ούτε πεντακάθαρο κόρνερ και φάνηκε «ζαλισμένος», όταν αγνόησε πεντακάθαρο φάουλ μπροστά του και έκανε τον Δημητρόπουλο να το δώσει από τα 30 μέτρα!

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε έτσι να βρει τη δική του…λεπτομέρεια για να φέρει το ματς στα ίσια και φεύγει με την απογοήτευση μιας ήττας που πιθανότατα δεν άξιζε»

Best of internet