«Συμπλοκές εκτός αγωνιστικού χώρου» και κίνδυνος για ΑΕΚ!

Gazzetta team
«Συμπλοκές εκτός αγωνιστικού χώρου» και κίνδυνος για ΑΕΚ!

bet365

Ο Γιώργος Κομίνης κατέγραψε στο φύλλο αγώνα τα επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου που έγιναν στο Περιστέρι. Διαβάστε τις πιθανές ποινές για την Ένωση.

Ο διαιτητής του Ατρόμητος-ΑΕΚ έγραψε πως οι συμπλοκές έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου (στο ταρτάν) και ότι η όλη αναστάτωση έλαβε τέλος μέσα σε τρία-τέσσερα λεπτά μετά την επέμβαση της αστυνομίας. Το γεγονός ότι στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου είναι καλό για την ΑΕΚ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για αφαίρεση βαθμών. Πάντως, αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας εκτιμήσει διαφορετικά τα πράγματα μπορεί να ρίξει ποινή -3 βαθμών. Κι αυτό γιατί στον Πειθαρχικό Κώδικα η περιγραφή που δίνεται για το τι θεωρείται «αγωνιστικός χώρος» δεν αναφέρει τον στίβο του γηπέδου, ωστόσο αφήνει ανοιχτή την συμπερίληψή του!

Σε περίπτωση που δεν συμβεί το παραπάνω, το χειρότερο σενάριο για την Ενωση είναι να κατηγορηθεί για εκτεταμένα επεισόδια, αν θεωρηθεί ότι σε αυτά «ενεπλάκη σημαντικός αριθμός πρόσωπων», πράγμα που σημαίνει ότι θα κινδυνέψει με πρόστιμο από 40.000 ως 100.000 ευρώ ενώ αν αποδειχθεί ότι έχουν προκληθεί τραυματισμοί ή φθορές θα υπάρχει και το ενδεχόμενο αποκλεισμού της έδρας για ένα ή δύο ματς.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η ΑΕΚ θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (αν και με τις απεργίες των δικηγόρων κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση) καθώς δεν προλαβαίνει να εκτίσει ποινή για αυτό με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα