Αταλάντα - Εμπολι 0-0

Gazzetta team
Αταλάντα - Εμπολι 0-0

bet365

Η Αταλάντα είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, η Εμπολι δοκάρι με τον Σαπονάρα και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Atleti Azzurri d' Italia.

Η Εμπολι ξεκίνησε δυνατά, με τον Ζιενλίνσκι να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθος των γηπεδούχων και ο Μακαρόνε δεν μπόρεσε να γυρίσει μέσα στην περιοχή. Ο στόπερ των Τοσκανών, Τονέλι, είχε κεφαλιά που κοντραρίστηκε και στη συνέχεια από δικό του λάθος ο Πινίγια παραλίγο να ανοίξει το σκορ. Η Αταλάντα βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 24' όταν ο Πινίγια έκανε το γύρισμα αλλά ο Παπού Γκόμες με βολέ έστειλε την μπάλα ψηλά. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντιαμάντι έβγαλε στον Χιλιανό επιθετικό, ο οποίος όμως έκανε ανοικτό κοντρόλ και ο Σκορούπσκι μπόρεσε να σώσει με τα πόδια.

Ο Πολωνός keeper της Εμπολι έκανε καλά τη δουλειά του και στη συνέχεια σταματώντας τον Κούρτιτς μετά την πάσα του Γκόμες, για να έχουν καλές στιγμές ξανά οι Πινίγια και Γκόμες. Οι φιλοξενούμενοι αφού δεν δέχτηκαν το γκολ, παραλίγο να το πετύχουν με τον Ρικάρντο Σαπονάρα να κοντρολάρει την πάσα του Λεάντρο Παρέδες και να σουτάρει στο δοκάρι. Το σουτ του Ντιαμάντι πέρασε ψηλά και ο Κούρτιτς δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από τη σέντρα του Γκόμες. Στην τελευταία καλή φάση του ματς, ο πορτιέρε της Αταλάντα, Μάρκο Σπορτιέλο, έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε βολέ του Λέβαν Μτσελίτζε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα