Πώς έγινε η διάρρηξη στον Εσιέν

Πώς έγινε η διάρρηξη στον Εσιέν

Δήμος Μπουλούκος
Πώς έγινε η διάρρηξη στον Εσιέν

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες από την... ανεπιθύμητη επίσκεψη που είχε στο σπίτι του ο Μίκαελ Εσιέν...

Μέσω των Social Media ο Μίκαελ Εσιέν αποκάλυψε πως άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του: «Πέρασα την πρώτη μου άσχημη εβδομάδα στην Αθήνα. Μου έκαναν διάρρηξη στο σπίτι την Τετάρτη και χάσαμε το Σάββατο. Οι δυνατοί πάντα επιβιώνουν. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα εβδομάδα», έγραψε ο Γκανέζος.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με την αστυνομία και έμαθε κάποιες λεπτομέρειες για τη διάρρηξη στο σπίτι του Γκανέζου άσου, που έγινε την περασμένη Τετάρτη.

Ο Εσιέν μένει σε μεζονέτα στην περιοχή Βάρης – Βάρκιζας και είχε βγει για να δειπνήσει εκτός σπιτιού. Οπως λένε οι αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα όταν βγήκε έξω, να χτυπήσουν αμέσως.

Μπήκαν μέσα στο σπίτι του και έψαξαν για αντικείμενα μεγάλης αξίας. Τελικά πήραν ακριβά ρολόγια του Γκανέζου και ότι χρήματα βρήκαν...

Οταν επέστρεψε ο Εσιέν και είδε το σπίτι του αναστατωμένο, τηλεφώνησε αμέσως την αστυνομία που πήγε άμεσα κοντά του, αλλά οι επιτήδειοι είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ψύχραιμος και όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο του, αλλά όπως εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς, σκέφτεται πλέον σοβαρά να μετακομίσει σε πιο πολυσύχναστη περιοχή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα