Επεισόδια στο Περιστέρι! (gTV, pics)

Gazzetta team
Επεισόδια στο Περιστέρι! (gTV, pics)

bet365

Με την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, οπαδοί της Ένωσης άρχισαν... ανταλλαγή αντικειμένων με τους φίλους του Ατρομήτου αλλά και δυνάμεις των ΜΑΤ!

Το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη, βρήκε μερίδα οπαδών της Ένωσης να... μπουκάρει εντός αγωνιστικού χώρου και να πετάει αντικείμενα προς τους αντίστοιχους του Ατρομήτου οι οποίοι... απάντησαν. Για αρκετά λεπτά η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και οι δυνάμεις των ΜΑΤ (με χαρακτηριστική καθυστέρηση) έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Τότε το «ματς» ήταν ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να κλείσουν την πόρτα που οδηγούσε εντός του γηπέδου. Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα, ενώ υπήρξε και μία σύλληψη!

Θεωρείται βέβαιο πως και οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν. Μάλιστα με δεδομένο ότι η Ένωση είναι υπότροπη πολύ δύσκολα το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα