Αλαφούζος σε Μάνταλο: «Να μη σφυρίξεις ποτέ ξανά!»

Αλαφούζος σε Μάνταλο: «Να μη σφυρίξεις ποτέ ξανά!»

Αλαφούζος σε Μάνταλο: «Να μη σφυρίξεις ποτέ ξανά!»

Ο Σταύρος Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε... ντου στα αποδυτήρια μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, καθώς και όλα όσα του είπε.

Έξαλλος ήταν μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη ο Γιάννης Αλαφούζος, που τα είχε με τον Σταύρο Μάνταλο και για πρώτη φορά πήγε και στα αποδυτήρια των διαιτητών για να κάνει τα παράπονά του. Ο ρέφερι κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα, όπως και ότι μαζί με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», εκεί βρέθηκαν και οι Παναγόπουλος, Βλάχος.

Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος, στο φύλλο αγώνα φέρεται να έχει γράψει τα εξής ως λόγια του Γιάννη Αλαφούζου: «Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ σε διαιτητή αλλά θα είναι η πρώτη φορά. Σου υπόσχομαι να ασχοληθώ μαζί σου, να μη ξανασφυρίξεις ποτέ, όταν θα αλλάξει η κατάσταση και θα πέσει η ΕΠΟ. Απέδειξες ότι ανήκεις στην εγκληματική οργάνωση. Δε φταίει κανείς, φταίει η κυβέρνηση που ανέχεται αυτή την κατάσταση». Παράλληλα, ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε και υβριστικές εκφράσεις από τον πρόεδρο των πρασίνων, καθώς και όλα τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα.

Best of internet