Αλαφούζος σε Μάνταλο: «Να μη σφυρίξεις ποτέ ξανά!»

Gazzetta team
Αλαφούζος σε Μάνταλο: «Να μη σφυρίξεις ποτέ ξανά!»

bet365

Ο Σταύρος Μάνταλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε... ντου στα αποδυτήρια μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, καθώς και όλα όσα του είπε.

Έξαλλος ήταν μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη ο Γιάννης Αλαφούζος, που τα είχε με τον Σταύρο Μάνταλο και για πρώτη φορά πήγε και στα αποδυτήρια των διαιτητών για να κάνει τα παράπονά του. Ο ρέφερι κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα, όπως και ότι μαζί με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού», εκεί βρέθηκαν και οι Παναγόπουλος, Βλάχος.

Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος, στο φύλλο αγώνα φέρεται να έχει γράψει τα εξής ως λόγια του Γιάννη Αλαφούζου: «Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ σε διαιτητή αλλά θα είναι η πρώτη φορά. Σου υπόσχομαι να ασχοληθώ μαζί σου, να μη ξανασφυρίξεις ποτέ, όταν θα αλλάξει η κατάσταση και θα πέσει η ΕΠΟ. Απέδειξες ότι ανήκεις στην εγκληματική οργάνωση. Δε φταίει κανείς, φταίει η κυβέρνηση που ανέχεται αυτή την κατάσταση». Παράλληλα, ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε και υβριστικές εκφράσεις από τον πρόεδρο των πρασίνων, καθώς και όλα τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα