Αμβούργο - Κολωνία 1-1

Gazzetta team
Αμβούργο - Κολωνία 1-1

bet365

Με γκολάρα του Μίλερ το Αμβούργο κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό στο 2016 από την Κολωνία (1-1).

Η Κολωνία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως το Αμβούργο κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό στο 2016 και να βρεθεί στο +4 από την τελευταία 3άδα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά από το ξεκίνημα, όμως οι πρώτες καλές στιγμές ήρθαν για τους γηπεδούχους με τους Μίλερ (7’) και Οστρτσόλεκ (14’). Λίγο, όμως, η έλλειψη καθαρού μυαλού, λίγο η έλλειψη επιλογών, το γκολ δεν ήρθε.

Ο ρυθμός έπεσε μετά το 15’, το πλάνο του Στέγκερ αμυντικά λειτουργούσε, όμως επιθετικά η Κολωνία ήταν ακίνδυνη. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους χάθηκε με τον Μοντέστ στο 38’ και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το 0-1. Ο Τσόλερ πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Τζουρού, έπαιξε το 1-2 με τον Έκτορ και πλάσαρε άψογα τον Άντλερ.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Η ισοφάριση για το Αμβούργο ήρθε με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν μετά από πανέμορφο συνδυασμό, ο Μίλερ με άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1 στο 47’! Το ματς άνοιξε στη συνέχεια, ο Χορν έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην προσπάθεια του Κάτσαρ στο 50’, ο Άντλερ στο σουτ του Μλαντένοβιτς στο 58’, ενώ στο 62’ ο Μοντέστ έκανε κακό τελείωμα από εξαιρετική θέση. Η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε στο 66’ για την Κολωνία, όταν το σουτ του Ρίσε σταμάτησε ο Άντλερ με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του, με το 1-1 να παραμένει.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα