Κυριακίδης: «Στην Τούμπα για το καλύτερο»

Απόστολος Παγώνης
Κυριακίδης: «Στην Τούμπα για το καλύτερο»

bet365

Ο Παύλος Κυριακίδης με δηλώσεις του χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι που έρχεται με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο μέσος του Ηρακλή με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Είναι μια νίκη που την θέλαμε πολύ και την χρειαζόμασταν γιατί είχαμε μείνει αρκετό καιρό μακριά από αυτή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε και άλλους βαθμούς. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και γίναμε απειλητικοί κυρίως στο πρώτο ημίχρονο».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε: «Αυτό που προέχει είναι να ξεκουραστούμε. Είδατε και εσείς ότι στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια κόπωση που δεν μας επέτρεψε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, δεν έχουμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα και θα μπορέσουμε να πάμε φρέσκοι στο ντέρμπι. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα