Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Gazzetta team
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

bet365

Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε μια ανάσα από ένα μεγάλο διπλό στο Λονδίνο, αλλά στο 91' ο Ντιέγκο Κόστα βρήκε ξανά δίχτυα (1-1) και κράτησε τη Μάντσεστερ μακριά από την τετράδα!

Ο Λίνγκαρντ βρήκε δίχτυα, ο Ντε Χέα έκανε μεγάλες επεμβάσεις και μέχρι τις καθυστερήσεις η Μάντσεστερ ήταν μια ανάσα από το μεγάλο τρίποντο, στο γήπεδο όπου είχε μόλις μια νίκη στις 13 τελευταίες επισκέψεις. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» λογάριαζαν χωρίς τον... Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος με το 6ο του γκολ στα τελευταία επτά ματς (της Premier League) έσωσε την παρτίδα για την Τσέλσι (1-1). Παραμένει αήττητος ο Χίντινκ στον πάγκο των Μπλε, στο -6 από την 4η Σίτι η Γιουνάιτεντ!

Η τελευταία νίκη της Μάντσεστερ κόντρα στην Τσέλσι σε ματς πρωταθλήματος... χανόταν κάπου στον Οκτώβρη του 2012 (28 /10/12) και ο... Κόστα το έφερε έτσι, ώστε να μη σπάσει η «κατάρα». Βέβαια, και οι Μπλε έμειναν για δεύτερο σερί ματς χωρίς τρίποντο, αλλά και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη!

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.


Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, είχε καλή κυκλοφορία, πίεσε και προσπάθησε να γίνει απειλητική για την εστία του Κουρτουά! Ωστόσο, στο 18' ο Βέλγος είχε την πρώτη μεγάλη επέμβαση στο ματς, ο Μαρσιάλ βρήκε χώρο, έκανε ένα υπέροχο σουτ, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει. Η Τσέλσι αδυνατούσε να βρει διαδρόμους και λύσεις, με τον Γουίλιαν να είναι ο μοναδικός της παίκτης που προσπαθούσε για κάτι καλό! Βέβαια, το σκηνικό άλλαξε έπειτα το πρώτο 25λεπτο, με τους Λονδρέζους να παίρνουν μέτρα και να απειλούν. Στο 29' την κεφαλιά του Μάτιτς έδιωξε ο Ντε Χέα, στο 32' το σουτ του Κόστα πέρασε μόλις άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα από την ωραία παράλληλα του Γουίλιαν, ο Οσκαρ δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Η τελευταία φάση του α' μέρους ήταν πάλι τους γηπεδούχους, αλλά από το πλασέ του Τέρι, η μπάλα κόντραρε στον Μπλιντ και δεν κατέληξε στα δίχτυα.


Ο Αζάρ πέρασε στο ματς, αλλά η Μάντσεστερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Μάλιστα, στο 53' είχαμε την πρώτη καλή φάση της επανάληψης, αλλά ο Κουρτουά αντέδρασε εξαιρετικά στη σουτάρα του Λίνγκαρντ. Ωστόσο, στο 61' τα πράγματα ήταν διαφορετικά, ο Λίνγκαρντ γύρισε πολύ ωραία και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Βέλγο. Ηταν το 3ο γκολ του στα τέσσερα τελευταία σουτ εντός στόχου που έχει επιχειρήσει στην Premier League!


Ο Χίντινκ πέρασε τον Πέδρο στο ματς και η Τσέλσι άλλαξε πρόσωπο! Στο 68' από τη σουτάρα του Ιβάνοβιτς ο Ντε Χέα έσωσε την εστία του. Η Μάντσεστερ είχε οπισθοχωρήσει, η Τσέλσι έβρισκε χώρους και στο 73' είχε ακόμα μια καλή φάση, αλλά το σουτ του Φάμπρεγας έδιωξε ο Ντε Χέα. Οι Μπλε πίεζαν και στο 88' ο Κόστα είδε την κεφαλιά του να καταλήγει άουτ. Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε... τίποτα να αλλάξει το σκηνικό και στις καθυστερήσεις το «πλήρωσε». Ο Κόστα εκμεταλλεύθηκε το άσχημο διώξιμο του Τζάκσον και ισοφάρισε σε 1-1! Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός θα μπορούσε να γυρίσει τούμπα το ματς, αλλά στο 94' νικήθηκε από τον Ντε Χέα!


Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζούμα (59' Κέιχιλ), Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μίκελ, Μάτιτς (67' Πέδρο), Γουίλιαν, Φάμπρεγας, Όσκαρ (55' Αζάρ), Ντιέγκο Κόστα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Μπόρθγουϊκ – Τζάκσον, Φελαϊνί (79' Σνάιντερλιν), Κάρικ, Λίνγκαρντ (87' Ντεπάι), Μάτα (90' + 5' Ερέρα), Μαρσιάλ, Ρούνεϊ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα