Άγιαξ - Φέγενορντ 2-1

Δημήτρης Ρούσσος
Άγιαξ - Φέγενορντ 2-1

bet365

O Αίαντας πήρε τη νίκη κόντρα στην παραπαίουσα Φέγενορντ, που γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα της. Στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του Άμστερνταμ, έχοντας αγώνα περισσότερο απ’ την PSV.

Απ’ τη μια η έδρα και η ποιότητα του φετινού Άγιαξ, απ’ την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» του Ρότερνταμ, που προερχόνταν από πέντε συνεχόμενες ήττες. Η Φέγενορντ δεν είχε πολλές πιθανότητες κατεβαίνοντας στο ντέρμπι και η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ την καθήλωσε αρκετά μακριά απ’ την κορυφή.

Ο Τόορνστρα κατάφερε να βάλει μπροστά το σύνολο του Φαν Μπρόνκχορστ στο 13’, όμως γρήγορα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γιούνες (21’). Συνολικά ο Αίαντας είχε την υπεροχή και στο 65’ κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ με φοβερό γκολ του Μπαζούρ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έχασε πέναλτι με τον Γκουντελί.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος, υποκύπτοντας με 2-1 και μένοντας στους 36 βαθμούς. Αντίθετα ο Άγιαξ έφτασε τους 52 και περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η έξοδος της Αϊτχόφεν (50β.) στην Ουτρέχτη το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε τα γκολ:

 

Τελευταία Νέα