Με Σαββίδη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ

Με Σαββίδη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ

Με Σαββίδη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ

Υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη θα γίνει το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Με τον Ιβάν Σαββίδη στο... πλευρό του θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία στην σημερινή σύσκεψη ασφαλείας ενημέρωσε ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα δώσει το παρών στο ντέρμπι. 

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» αποφάσισε να είναι κοντά στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει και δεν αποκλείεται να βρεθεί και νωρίτερα και από το ξενοδοχείο για να μιλήσει στην στους παίκτες και να τους εμψυχώσει.

Θα καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ; Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται σε απόδοση 1.65 στην Sportingbet. 

Στο «Καραϊσκάκης» θα βρεθούν κι άλλα μέλη της οικογενείας του Ιβάν Σαββίδη, όπως και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, η υπεύθυνη των οικονομικών, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ηλίας Γεροντίδης, που ήταν αυτός που εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ το πρωί στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας. 

Best of internet