Ντέρμπι στο Λονδίνο, «κλάσικο» στη Γαλλία

Gazzetta team
Ντέρμπι στο Λονδίνο, «κλάσικο» στη Γαλλία

bet365

Η Τσέλσι υποδέχεται την Γιουνάιτεντ, ενώ στο «κλάσικο» της Γαλλίας η Μαρσέιγ την Παρί. Δύσκολη έξοδος για την Άρσεναλ, που αντιμετωπίζει την Μπόρνμουθ, ενώ η Γρανάδα φιλοξενεί την Ρεάλ.

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι μπλε δεν έχουν χάσει στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και ο άσος είναι στο 2,10, ενώ η παράδοση συνεχίζεται και στους πάγκους, καθώς σε 5 αναμετρήσεις ο Χίντινκ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Φαν Χάαλ.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δυσκολεύονται και πάλι τελευταία και προέρχονται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες εντός έδρας, επιλογή που πληρώνει 3,25 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι δεν έχει δεχθεί γκολ από την Γιουνάιτεντ στα 5 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με το N/G να είναι στο 1,75 και το under στο 1,571. Τέλος, στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε λιγότερα από 10,5 κόρνερ, επιλογή που πληρώνει 1,727.

Στο άλλο ματς της Premier League, η Άρσεναλ δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ. Οι κανονιέρηδες δεν έχουν σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια, με το under να είναι στο 1,85, ενώ δεν έχουν κερδίσει στα 4 τελευταία. Αν γίνουν 5, θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μετά τον Αύγουστο του 2011.

Θα βάλει τέλος, λοιπόν, στο αρνητικό σερί η Άρσεναλ; Ή οι γηπεδούχοι θα κάνουν ακόμη μία έκπληξη; Το διπλό είναι στο 1,833 στη Sportingbet.gr, ενώ στο 1,909 είναι η διπλή ευκαιρία .Τέλος, στα 8 από τα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Άρσεναλ είχαμε ισοπαλία στο ημίχρονο, επιλογή που πληρώνει 2,20.

Στην La Liga η Ρεάλ αγωνίζεται εκτός έδρας με την Γρανάδα. Στα 6 από τα 7 τελευταία ματς των Μαδριλένων είχαμε over, που πληρώνει 1,333 στη Sportingbet.gr, ενώ στα 5 από τα 6 τελευταία έχουν πάρει το προβάδισμα από το ημίχρονο, με το διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό να είναι στο 1,75. Τέλος, στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Ρεάλ είχαμε περισσότερα από 9,5 κόρνερ, επιλογή που πληρώνει 1,727.

Στην Ligue 1 έχουμε το γαλλικό «κλάσικο», με την Μαρσέιγ να υποδέχεται την Παρί. Οι Παριζιάνοι έκαναν νέο ρεκόρ, καθώς έχουν φτάσει στα 33 ματς το αήττητο σερί, ενώ έχουν 8 συνεχόμενες νίκες επί των Μασσαλών σε όλες τις διοργανώσεις, με το διπλό να είναι στο 1,80. Η ομάδα του Μίτσελ, όμως, έχει 5 συνεχόμενες ισοπαλίες εντός έδρας, επιλογή που πληρώνει 3,60 στη Sportingbet.gr.

Στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η Παρί κατάφερε να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε όλα, με το over 1,5 για τους φιλοξενούμενους να πληρώνει 1,85, ενώ το να σκοράρει ο σούπερ φορμαρισμένος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα το βρείτε στο 1,825 και να πετύχει δύο γκολ στο 5,25.

 

Τελευταία Νέα