Xουτ: «Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες τους»

Gazzetta team
Xουτ: «Εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες τους»

bet365

Η Λέστερ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Premier League, με τον «δήμιο» της Σίτι Ρόμπερτ Χουτ να τονίζει πως οι «αλεπούδες» είχαν εστιάσει στις αμυντικές αδυναμίες των «πολιτών».

«Περιμέναμε να μας πιέσουν στο ξεκίνημα, όμως νομίζω στα πρώτα 5-10 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Μιλήσαμε για τις αδυναμίες τους στις στημένες φάσεις, κάτι που εκμεταλλευτήκαμε απόλυτα και στη φάση του πρώτου γκολ», δήλωσε αρχικά ο Γερμανός στόπερ.

Σε ότι αφορά το πιο «ελαφρύ» πρόγραμμα της Λέστερ σε σχέση με τους ανταγωνιστές της: «Νομίζω πως αυτό μας βοηθά. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κοντά μας έχουν και υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Είναι αναπόφευκτο πως σε κάποιες περιπτώσεις θα σκέφτονται περισσότερο αυτά τα παιχνίδια, παρά το πρωτάθλημα. Ειδικά όσο θα προχωράνε όλο και πιο πολύ σε κάθε διοργάνωση».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα