«Κόλλησαν» στην ισοπαλία Ντέπορ και Χιχόν (vid)

Gazzetta team
«Κόλλησαν» στην ισοπαλία Ντέπορ και Χιχόν (vid)

bet365

Στην ισοπαλία με 1-1 έμειναν Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Σπόρτινγκ Χιχόν στο Ανοέτα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Σημαντικό βαθμό στη «μάχη» της για την παραμονή εξασφάλισε η Χιχόν στο Ανοέτα, μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Ντερποτίβο Λα Κορούνια, με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή αποφασισμένοι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, ανοίγοντας το σκορ στο 32' με τον Ροντρίγκεζ. Η ομάδα του Βίκτορ αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 42' με τον Λουίς Αλμπέρτο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να φτάσει στην ανατροπή.

Αντίθετα η Χιχόν απείλησε στα τελευταία λεπτά, δημιουργώντας μερικές καλές ευκαιρίες, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Με το βαθμό αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν στην 9η θέση με 31 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι πλέον μοιράζονται την 15η θέση μαζί με τη Μπέτις με 22 βαθμούς.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα