Δέλλας: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ»

Δέλλας: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ»

Δέλλας: «Είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ»

Για την ιδιαιτερότητα που θα έχει για τον ίδιο το παιχνίδι της Κυριακής (7/2) απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Πογιέτ στους «κιτρινόμαυρους», μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη σημασία της αναμέτρησης με την ΑΕΚ: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, που το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για μας, έτσι σκεφτόμαστε. Το ματς με την ΑΕΚ είναι το τρίτο συνεχόμενο με μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε τρεις βαθμούς, γιατί είμαστε σε δύσκολη θέση». 

Για το νέο αγωνιστικό προφίλ της ΑΕΚ: «Τα πιο πολλά παιδιά τα ξέρω, αλλά η ΑΕΚ έχει αλλάξει πλέον δομή. Έχει γίνει πιο ρεαλιστική, την ενδιαφέρον περισσότερο τα αποτελέσματα και αυτό την καθιστά πολύ επικίνδυνη, συν την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές της και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι ακόμη κι όταν δεν είναι καλοί. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλά δομημένη ομάδα στο αμυντικό της κομμάτι, την ενδιαφέρει πρώτα το μηδέν πίσω και ό,τι ευκαιρίες κάνει, τις μετατρέπει σε γκολ». 

Για την ιδιαιτερότητα του αγώνα για τον ίδιο: «Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω την ΑΕΚ. Μια φορά την είχα αντιμετωπίσει ως παίκτης. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το καλό του Ατρομήτου και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί πραγματικά τους χρειαζόμαστε. Συναισθηματικά είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, αλλά πρέπει να κοιτάξω το συμφέρον της ομάδας μου. Σίγουρα θα χαρώ βλέποντας κάποιους ανθρώπους, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι τρεις βαθμοί». 

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Ατρομήτου: «Ο Στέφανο είναι μια μεγάλη απώλεια για μας. Είναι ένα παιδί που έχει βοηθήσει τον Ατρόμητο όλα αυτά τα χρόνια. Του εύχομαι να είναι υγιής και καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα. Οι παίκτες που ήρθαν θα πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούν, γιατί δεν είναι εύκολο να παίρνεις παίκτες το Γενάρη και να τους βάζεις κατευθείαν μέσα. Όλες οι προσθήκες που έγιναν είναι με το γνώμονα να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα».

Best of internet