Χατζηνικολάου: «Παίξαμε όλα για όλα»

Νίκος Τσιώκος
Χατζηνικολάου: «Παίξαμε όλα για όλα»

bet365

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε ότι ο Πανθρακικός αναγκάστηκε να παίξει όλα για όλα, μετά το γκολ του Λεβαδειακού και την αποβολή του Τσιάρα.

Στο γεγονός ότι αναγκάστηκε να αλλάξει την τακτική του, μετά το γκολ του Λεβαδειακού και την αποβολή του Τσιάρα, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε ότι έπρεπε η ομάδα του να τα παίξει όλα για όλα για να φτάσει στην ισοφάριση και να πάρει τον βαθμό.

«Ερχόμενοι εδώ ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που μεσοεπιθετικά τουλάχιστον, ειδικά τον τελευταίο καιρό με τις προσθήκες, είναι πάρα πολύ καλή και θα έπρεπε να κλείσουμε όσο το δυνατόν τους χώρους για να μην έχουμε πρόβλημα.

Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως εκτός από κάποια στημένα δεν κινδυνεύσαμε σε άλλη στιγμή, παρά μόνο όταν έγινε η φάση του πέναλτι και μείναμε με λιγότερο παίκτη. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την τακτική μας, να μαρκάρουμε λίγο περισσότερο και να το παίξουμε όλα για όλα μήπως ερχόταν η ισοφάριση.

Εκτός από την ισοφάριση είχαμε κι άλλη μία καλή φάση με τον Ίγκορ, που αν ισοφαρίζαμε θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ίσως μας έδινε την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Ο βαθμός, εκτός από το ότι ξεκολλάμε από τη βαθμολογία, θα δώσει τόνωση και μία καλή ψυχολογία στα παιδιά για τη συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λεβαδειακό για τη φιλοξενία του και να ευχαριστήσω γι' άλλη μια φορά τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα