Σίλβα: «Πρέσινγκ και επιθετική ένταση με την... σέντρα»!

ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ - ΤΙ ΜΑΤΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Σίλβα: «Πρέσινγκ και επιθετική ένταση με την... σέντρα»!

Σίλβα: «Πρέσινγκ και επιθετική ένταση με την... σέντρα»!

Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε βίντεο στους παίκτες του το Σάββατο, δίνοντάς τους τις σχετικές οδηγίες για το πως θέλει να προσεγγίσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πλάνα από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός του α' γύρου (σ.σ. όπως αναμενόταν) σε συνδυασμό με άλλα πλάνα του δικεφάλου του Βορρά αλλά και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Κυρίως ασχολήθηκε με την εικόνα των Πειραιωτών και το τι θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του.

Για παράδειγμα στο παιχνίδι της Τούμπας οι ερυθρόλευκοι είχαν... καθαρίσει σχετικά νωρίς το ματς, όμως στον Μάρκο Σίλβα δεν άρεσε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν το β' μέρος και το ότι ήταν σαν να έριξαν ρυθμό. «Εμείς ως σύνολο θα πρέπει να έχουμε πρέσινγκ και επιθετική ένταση με την... σέντρα της αναμέτρησης! Να ελέγξουμε το τέμπο του ματς, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Να έχουμε σωστή και καλή κυκλοφορία και να βγάζουμε γρήγορα την μπάλα στην επίθεση.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς, όπως ακριβώς όλα τα υπόλοιπα σημαντικά παιχνίδια. Με σοβαρότητα, προσήλωση και καμία διάθεση υποτίμησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο 38χρονος προπονητής, που έχει προγραμματίσει και περαιτέρω ανάλυση και για την Κυριακή ενώ έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή να έχει στην... τσίτα τους παίκτες του για αυτό το παιχνίδι, που είναι πολύ σπουδαίο και με δεδομένο ότι πέφτει χρονικά μία ημέρα πριν την επέτειο για τα θύματα της Θύρας 7.

Best of internet