Στραματσόνι: «Ο διαιτητής καθόρισε την εικόνα της αναμέτρησης»

Στραματσόνι: «Ο διαιτητής καθόρισε την εικόνα της αναμέτρησης»

Στραματσόνι: «Ο διαιτητής καθόρισε την εικόνα της αναμέτρησης»

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε στις αποφάσεις του Μάνταλου που σύμφωνα με τον Ιταλό άλλαξαν την ροή του αγώνα.

Με την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου τα είχε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό να τονίζει στην συνέντευξη Τύπου:

Πως αισθάνεστε απόψε που ήρθατε face to face με την ελληνική διαιτητική πραγματικότητα; 

«Όταν αποφάσισα να έρθω, εμπιστεύτηκα τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, τον Παναθηναϊκό. Ο διαιτητής έκανε δύο μεγάλα λάθη. Το μεγαλύτερο είναι στο πρώτο μέρος. Αυτό του είπα. Ότι εγώ κάνω λάθη, οι παίκτες κάνουν λάθη, οπότε ας δεχθούμε πως κάνουν και οι διαιτητές. Ότι αυτά που έγιναν είναι λάθη. Δεν ήμασταν σε κατάσταση να αλλάξουμε το παιχνίδι και πιστεύω πως σήμερα ο διαιτητής έκρινε την εικόνα της αναμέτρησης. Ο διαιτητής μου είπε ότι ο Ζέκα κλώτσησε τον αντίπαλο του, δεν είναι αλήθεια αυτό. Για το πρώτο μέρος δεν θυμόταν καλά. Δεν θέλω να κάνω φασαρία. Τον ρώτησα ευγενικά και μου είπε αυτό. Σήμερα συνέβη αυτό αλλά ο διαιτητής δεν ήταν σε κατάσταση να μας πει».

Για τον Ζέκα: «Χάσαμε εννιά παίκτες. Ο Ζέκα είναι καθοριστικός παίκτης στην στρατηγική μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, δύσκολο να αναπληρωθεί. Είμαστε μαχητές. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε πιο καλά, ξέραμε ότι θέλαμε να βάλουμε ενέργεια, ήμασταν άτυχοι γιατί ήρθε η αποβολή Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την αφλογιστία στην Λεωφόρο: «Προσπαθούμε. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Θέλαμε να βάλουμε όλη μας την ενέργεια. Δεν είχαμε πολλές επιλογές να αλλάξουμε την επίθεση μας. Ο Πέτριτς ήταν κουρασμένος, ο Κλωναρίδης. Τελειώσαμε το ματς με τον Μολέντο στην επίθεση. Ήταν μια κακή εικόνα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ελπίζουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά, όπως ο Μπεργκ και να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για Μολέντο και Βιγιαφάνιες: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μολέντο. Στο πλάνο μου ήθελε μία-δύο εβδομάδες ακόμη. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τον βρήκα σε καλή κατάσταση. Η στρατηγική μας άλλαξε όταν βάλαμε τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον φορ. Έπαιξε εκεί μόνο δέκα λεπτά. Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ».

 

Best of internet