Μπουονανότε: «Νίκη κόντρα σε πολύ καλό προπονητή»

Μπουονανότε: «Νίκη κόντρα σε πολύ καλό προπονητή»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Νίκη κόντρα σε πολύ καλό προπονητή»

bet365

Για το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα μίλησε ο ανεβασμένος, μετά την συμμετοχή του κόντρα στον Ηρακλή, Ντιέγκο Μπουονανότε.

Μπορεί την επόμενη εβδομάδα να είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά η Ενωση πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ώστε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, όπως είπε και ο Αργεντίνος άσος στη Nova.

«Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Τόσο ο κόσμος όσο και οι παίκτες το σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Ατρόμητο την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επικεντρωθούμε πολύ στο ματς με τον Ατρόμητο, αφού ο προπονητής τους είναι πάρα πολύ καλός. Του αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να οργανώνει την ομάδα. Είναι νέος προπονητής, έφυγε από την ΑΕΚ κι έτσι ο αντίπαλός μας έχει πλέον μια νέα ταυτότητα ως ομάδα. Αυτό που θέλουμε όμως εμείς είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση για να φύγουμε με το τρίποντο της νίκης. Πάντα το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Σίγουρα ο Ατρόμητος θα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση. Είμαστε η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να μπούμε για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για να μπορέσουμε να εφαρμόζουμε και να προσαρμοζόμαστε σε όσα ζητάει ο προπονητής. Γι' αυτό και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε», είπε ο Μπουονανότε, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήταν στην 11άδα στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ενδεκάδα και έπαιξα 90 λεπτά. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γινόταν. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση».

Tη δέκατη σερί νίκη θέλει να πετύχει η ΑΕΚ κόντρα σε έναν... παλιό γνώριμο, τον Τραϊανό Δέλλα. Σε απόδοση 2.15 στην Expekt να φτάσει στο τρίποντο η Ενωση.

Ο ευτυχισμένος Μπαρόχα
Δηλώσεις στη Nova έκανε και ο Αλάιν Μπαρόχα, ο οποίος άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από ενάμιση μήνα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, μια περίοδος αποκατάστασης, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι ξανά με την ομάδα. Από τη στιγμή που ήρθα στην ΑΕΚ ήξερα ότι θα υπάρξει συναγωνισμός για τη θέση του τερματοφύλακα. Τόσο όμως ο Ανέστης όσο και ο Βούρας είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες, κάτι που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται και μας κάνει όλους να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη νίκη επί του Ηρακλή και το ματς με τον Ατρόμητο: «Το να κερδίζεις αυξάνει την αυτοπεποίθηση, αλλά πάντα υπάρχει έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Στο ματς με τον Ηρακλή ξέραμε ότι ήταν εύκολη η πρόκριση, αλλά μπήκαμε έτσι όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Στο βάθος του μυαλού μας υπάρχει ο Ολυμπιακός, αλλά για την ώρα υπάρχει ο Ατρόμητος. Το 100% των σκέψεων μας θα είναι στο ντέρμπι από τη Δευτέρα».

Για το γεγονός ότι στον πάγκο του Ατρόμητου είναι ο Τραϊανός Δέλλας: «Δημιουργούνται φιλίες στο ποδόσφαιρο, αλλά συμβαίνουν κι αυτά. Κάποιοι αλλάζουν ομάδες και βρίσκονται απέναντι ως αντίπαλοι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας καλός αγώνας για όλους μας. Ο Ατρόμητος έχει παίξει πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε μεγάλες ομάδες και έχει αποδώσει πολύ καλά. Εμείς όταν μπούμε στο γήπεδο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με τη νίκη. Σ' αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίζεις έξυπνα και να μην χάνουμε τις θέσεις μας μέσα στο γήπεδο. Να είμαστε οργανωμένοι και να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όποιες ευκαιρίες μας παρουσιαστούν για να σκοράρουμε. Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλους τους γραμμές τους, άρα δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε κάπου συγκεκριμένα. Η ομάδα ως σύνολο μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα