Στραματσόνι: «Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στη Λεωφόρο»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στη Λεωφόρο»

bet365

Ο Αντρέα Στραμτσόνι κράτησε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να παίξουν καλύτερα στη Λεωφόρο, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάνταλο...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλά με τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Πέτριτς αλλά δεχθήκαμε κόκκινη κάρτα και το παιχνίδι άλλαξε. Ο διαιτητής έκανε λάθη σε κάποιες φάσεις. Όχι στην φάση της κόκκινης αλλά έκανε λάθη»,».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάλει γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του στη Λεωφόρο: «Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στη Λεωφόρο. Στο δεύτερο δεν είχαμε επιθετικές επιλογές τελειώσαμε το παιχνίδι με τον Μολέδο μπροστά, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιωθούμε από εδώ και πέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα