Τερεζόπουλος: «Δίκαιη η νίκη του Πλατανιά»

Τερεζόπουλος: «Δίκαιη η νίκη του Πλατανιά»

Τερεζόπουλος: «Δίκαιη η νίκη του Πλατανιά»

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στάθηκε στον ευνοϊκό άνεμο που είχε ο Πλατανιάς και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Χανιωτών.

Στην εικόνα της ομάδας του και στον ευνοϊκό άνεμο που είχε ο Πλατανιάς στάθηκε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Αστέρα χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των Χανιωτών και θεωρεί ότι παίκτες του θα μπορούσαν να κρατήσουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους.

«Ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ο Πλατανιάς ξεκίνησε πιέζοντας και κατάφερε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχε και τον ευνοϊκό άνεμο, οπότε βοήθησε και αυτό. Κέρδισε αρκετά φάουλ και κόρνερ, κάποια από αυτά μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Σε ένα από αυτά ευτύχησε να προηγηθεί.

Νομίζω, όμως, ότι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αν και είχε τον έλεγχο ο Πλατανιάς, δεν δημιουργήθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία για την ομάδα τους. Στο δεύτερο ημίχρονο αντίθετα μας έδωσαν περισσότερο χώρο, τον εκμεταλλευτήκαμε, είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά κι εμείς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι το σημαντικό μέσα στην περιοχή τους.

Ανοιχτήκαμε περισσότερο για να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε, ο Πλατανιάς ευτύχησε σε μία αντεπίθεση να πετύχει και δεύτερο γκολ. Αντιδράσαμε όσο μπορούσαμε, αν μειώναμε το σκορ γύρω στο 70'-75', ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Δεν τα καταφέραμε κι έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Σίγουρα θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας, να ελέγξουμε περισσότερο το παιχνίδι και να μην έχει την πρωτοβουλία ο Πλατανιάς. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ήταν τα λόγια του.

Best of internet