Λατρεία για Λέτο! (gTV & pics)

Λατρεία για Λέτο! (gTV & pics)

Νίκος Αθανασίου
Λατρεία για Λέτο! (gTV & pics)

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε στο χορτάρι της Λεωφόρου τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να αποθεώνουν τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Όπως ήταν γνωστό, ο Παναθηναϊκός ήθελε να παρουσιάσει στον κόσμο του τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Σκόντα Ξάνθη στην Λεωφόρο. Λίγο μετά τις 19:15, οι νέοι «πράσινοι» έβγαιναν ένας ένας από την φυσούνα ενώ δίπλα τους ανοίγαν βεγγαλικά. Πρώτος έκανε την εμφανισή του ο Βιγιαφάνιες και ακολούθησαν οι Μολέδο, οι Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Εβανζελίστα, Μαμούτε και τελευταίος και... καλύτερος ο Σεμπάστιαν Λέτο!

Μόλις ο Αργεντινός έκανε την εμφάνισή του όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι και δεν σταμάτησε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Ο «Σέμπα» ήταν ολόκληρος ένα... χαμόγελο και γύρισε προς τον κόσμο, ευχαριστώντας τον για την υποδοχή!

Από την παρουσίαση απουσίαζε ο Μέστο που υποφέρει από ίωση και ο Ολιβιέ Μπουμάλ που έκανε εγχείριση στις αρχές της εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα