Ιντέγιε: «Τα πάντα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»!

Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Ιντέγιε: «Τα πάντα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»!

Ο Ιντέγιε Μπράουν σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την τραγωδία της Θύρας 7.

Ιντέγιε: «Τα πάντα για τη νίκη με ΠΑΟΚ»!
Ο Νιγηριανός άσος είπε μεταξύ άλλων στη Nova για:
 
Το κυριακάτικο ντέρμπι: Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε σίγουροι πως θα το κερδίσουμε. Όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι για τους ποδοσφαιριστές, για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε όλοι. Θα πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Με την ίδια νοοτροπία στο παιχνίδι αυτό, που είναι η νοοτροπία του νικητή. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα, κερδίζοντας.
 
Το πως θα πρέπει να λειτουργήσει ο Ολυμπιακός για τη νίκη: Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι και ήρεμοι. Είναι μία πολύ επιθετική ομάδα. Όταν παίζαμε στον α' γύρο στο γήπεδό τους είδαμε το πόσο επιθετική ομάδα είναι. Μία αρκετά επιθετική ομάδα. Να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να εκμεταλλευτούμε την δύναμη που θα μας δώσει η έδρα μας και ο κόσμος μας.
 
Το γκολ του με τον ΠΑΟΚ: Ναι ήταν μία σημαντική στιγμή για μένα γιατί όλοι περίμεναν από εμένα το γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να περιμένεις πολύ για ένα γκολ. Ήταν λοιπόν μεγάλη η αυτοπεποίθηση που πήρα από αυτό το γκολ. Που πέτυχα τέρμα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Από εκείνη την στιγμή τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για μένα. Αυτήν την στιγμή ανυπομονώ για το ντέρμπι. Θέλω πολύ να παίζω τέτοια παιχνίδια. Περιμένω να έρθει η στιγμή για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και να επαναλάβουμε τη νίκη.
 
Το εάν θέλει να σκοράρει ξανά κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά: Σαν επιθετικός και σαν παίκτης θέλω πάντα να σκοράρω. Κάποιες φορές γίνεται και άλλες όχι. Θέλω να βάζω γκολ σε όλα τα παιχνίδια και φυσικά θέλω να σκοράρω ξανά κατά του ΠΑΟΚ. Όμως και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βάλει πολλή πίεση σε ένα ντέρμπι. Το πιο σημαντικό όμως δεν είναι να σκοράρω εγώ αλλά να κερδίσει η ομάδα.
 
Την τραγωδία της Θύρας 7: Νιώθω άσχημα και πολύ στεναχωρημένος για ότι έγινε. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και να παίξουμε με σεβασμό. Είναι μία πολύ μεγάλη τραγωδία. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού σε κάνει να θέλεις να ικανοποιήσεις τους ανθρώπους αυτούς, να τιμήσεις τους νεκρούς και να κρατήσεις τα χρώματα και την σημαία του Ολυμπιακού ψηλά. Επομένως να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσεις για να δώσεις ένα χαμόγελο σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και να τιμήσεις τα θύματα της μεγάλης τραγωδίας, κρατώντας ψηλά τα χρώματα της ομάδας.

Best of internet