Με Ανάκογλου στην αποστολή η Βέροια

Gazzetta team
Με Ανάκογλου στην αποστολή η Βέροια

bet365

Ο Δημήτρης Ανάκογλου να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακής (7/2, 17:15) με την Καλλονή. Επιστρέφουν Γιουσούφ και Λόπεθ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το παιχνίδι της Κυριακή κόντρα στην Καλλονή (7/2, 17:15). Με το τέλος της προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ταγαροχωρίου, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι ανέτοιμοι Αμπντούν, Μπατιόν και ο τιμωρημένος Μαλόν. Για πρώτη φορά στην αποστολή είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου και επιστρέφουν οι Λόπεθ και Γιουσούφ που ήταν τραυματίες.

Τη νίκη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού ψάχνει η Βέροια. Σε απόδοση 1.80 στην Sportingbet να πάρει η «Βασίλισσα του Βορρά» το τρίποντο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καντιμοίρης, Λόπεζ, Νέτο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Σιόντης, Άρσε, Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Γιουσούφ, Γεωργιάδης, Κόλα, Καϊκούτ και Ναζλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα