Λεβερκούζεν - Μπάγερν 0-0 (vid)

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Μπάγερν 0-0 (vid)

bet365

Η Λεβερκούζεν αμύνθηκε εξαιρετικά, εξουδετέρωσε την Μπάγερν και κατάφερε να πάρει τον βαθμό (0-0).

Η Μπάγερν έπαιξε με άμυνα ανάγκης στο Λεβερκούζεν, όμως στο τέλος εκείνο που της στοίχισε τη νίκη ήταν η επίθεση. Οι ασπιρίνες κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους Βαυαρούς και μετά από ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, πήραν τον βαθμό, κρατώντας στο μηδέν τους πρωτοπόρους.

Το πλάνο του Σμιντ δούλεψε άψογα. Τουλάχιστον, σε ό,τι αφορούσε την άμυνα. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν όλες τις μπάλες, αμύνθηκαν παθιασμένα και περιόρισαν την Μπάγερν σε μόλις 2 σουτ στο πρώτο μέρος. Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι κάθε φορά που είχαν την ευκαιρία να φύγουν στην αντεπίθεση, κάπου τα χαλούσαν, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ούτε μία καθαρή ευκαιρία και το 0-0 να μένει πολύ φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με την πρώτη ευκαιρία της Λεβερκούζεν να έρχεται στο 53’ με το μακρινό σουτ του Λεβαντόφσκι, πριν ο Μίλερ, που πέρασε ως αλλαγή, χάσει κλασικές ευκαιρίες στο 64’ και στο 67’. Η είσοδος του τελευταίου βελτίωσε επιθετικά την Μπάγερν, ζωντάνεψε λίγο το ματς, όμως και πάλι δεν είχαμε τίποτα τρελά πράγματα. Στο 83’ ο Λεβαντόφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία, πριν οι Βαυαροί μείνουν με 10 παίκτες λόγω – πολύ αυστηρής - δεύτερης κίτρινης του Τσάμπι Αλόνσο στο 84’. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πιέσουν, ο Μπραντ έχασε την καλύτερη ευκαιρία στο 84’ και το 0-0 παρέμεινε.

Λεβερκούζεν (Ρόγκερ Σμιντ): Λένο, Γιεντβάι (51' Χίλμπερτ), Τα, Τοπράκ, Γουέντελ, Καμπλ, Κράμερ, Τσαλχάνογλου, Μπελαράμπι (87' Μεχμέντι), Ερνάντες, Κίσλινγκ (74' Μπραντ)

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ (52' Τιάγκο), Ντάγκλας Κόστα, Κομάν (87' Ρόντε), Ρόμπεν (60' Μίλερ), Λεβαντόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα